Fudbal

Trener Zvezde decidan: Ovo je opomena za momke da se ne opuštaju

Komentari

Autor: Euronews

31/08/2022

-

22:54

Trener Zvezde decidan: Ovo je opomena za momke da se ne opuštaju
Miloš Milojević - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Rezultat utakmice 9. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na stadionu u Humskoj bio je nerešen - 1:1.

Zvezda je povela posle fantastičnog voleja Osmana Bukarija, dok je Partizan izjednačio iz penala preko Bibarsa Natha.

Nakon ove utakmice, Crvena zvezda i dalje sedam bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je posle utakmice za TV Arena sport da je njegovom timu nedostajalo više agresivnosti za pobedu u Humskoj.

"Mislim da smo dobro ušli, kontrolisali utakmicu, naročito do gola. Posle smo malo nesvesno pustili kontrolu Partizanu bez razloga. Ima tu faktora protivnika i drugih. Penal nas je presekao. Pokušavali smo da se vratimo, nametnemo tempo, ali nedostajalo je kvaliteta u završnom pasu, neki principi uigranosti... Sve to je rezultovalo time da se utakmica završi 1:1", rekao je Milojević.

Komentarisao je izmene tokom utakmice.

"Bila nam je potrebna nova energija, igrači koji mogu da trče više, jer je utakmica otišla u pravcu da se igra agresivnije. To nam je trebalo, to je razlog ulaska Gobeljića, Kangve... Bilo nam je potrebno više agresivnosti da bismo dobili na ovom stadionu", kazao je Miloš Milojević.

Posle utakmice na konferenciji za medije govorio je trener Crvene zvezde Miloš Milojević.

"Nisam nezadovoljan, ali nisam ni zadovoljan 100 odsto. Zadovoljan sam zalaganjem. Takve stvari se dešavaju u fudbalu, momenat nepažnje, kazna... I da smo dobili, prvenstvo ne bi bilo rešeno, nikad nisam čuo da je neko rešio prvenstvo u septembru. Ovo je opomena za momke da se ne opuštaju", rekao je Milojević.

Utakmicu je ocenio kao "dobru".

"Prvih 30 minuta je neki model kako treba igrati. Nesvesno, svesno, ili iz drugih razloga, a protivnik se pita, prepustili smo stvari koje nismo želeli. Dali smo fenomenalan gol, imali par dobrih situacija. Nismo bili konkretni u poslednjoj trećini. Treba nam više agresivnijih dolazaka u 'boks', i završnica. Mogli smo da budemo ubojitiji i iz prekida, tu imamo kvalitet. Za tim žalim".

"Morate da zatvorite utakmicu, uživate u fudbalu... Ne mogu da se žalim na odnos igrača prema utakmici. Videli ste na kraju, bili su nezadovoljni. To pokazuje da veruju u sebe, da cene sebe".

Na pitanje novinara da komentariše penal za Partizan, Milojević je rekao da ne govori o sudijskim odlukama.

"Ako ima pravde, ako je sve okej, to se izjednači. Nekad vas oštete, nekad ne, ne znam, nisam video, nisam ni mogao da vidim iz svoje perspektive", rekao je Milojević.

Upitan da li je ova postava bila proba za Ligu Evrope i Monako, Milojević je odgovorio: "Čekaj prvo TSC da završimo".

Komentari (0)

Sport