Fudbal

Crno-beli otputovali u Češku: Žele pobedom da započnu učešće u Ligi konferencija

Komentari

Autor: Euronews

07/09/2022

-

12:27

Crno-beli otputovali u Češku: Žele pobedom da započnu učešće u Ligi konferencija
Crno-beli otputovali u Češku: Žele pobedom da započnu učešće u Ligi konferencija - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana otputovali su u put Češke gde ih sutra od 18.45 (TV Arena 1 Premium) očekuje duel prvog kola Lige konferencija protiv ekipe Slovacko.

Crno-beli su loše počeli sezonu, ali dolaskom novog trenera Gordana Petrića stvari su polako počele da dolaze na svoje i u redovima tima iz Humske veruju da će taj uspon forme biti vidiljiv i na sutrašnjem meču.

"Za ovaj duel se spremamo kao i za svaki drugi. Znamo šta nas očekuje u Češkoj, duel protiv vrlo direktne ekipe, ali ukoliko mi budemo igrali onako kako umemo, možemo da pobedimo, a tri boda i jesu ono što nas zanima pred svaku utakmicu", poručio je pred put u češku Kristijan Belić.

U ekipu crno-belih se nakon gotovo mesec dana pauze vraća i desni bek Aleksandar Filipović koji je uoči polaska u Češku takođe poručio da veruje u pobedu.

"Dugo nisam bio u ekipi, ali sam se vratio i želim da se nametnem što pre. Pred nama je prva utakmica u Evropi koja je veoma važna kakobinam kasnije bilo sve mnogo lakše. Onis u tvrda ekipa, fizički spremna, očekuje nas mnogo borbe i duela, ali verujem da možemo da osvojimo tri boda", poručio je Filipović.

Komentari (0)

Sport