Fudbal

Lutovac: Partizan mora da ima 18 spremnih igrača

Komentari

Autor: Tanjug

12/09/2022

-

18:00

Lutovac: Partizan mora da ima 18 spremnih igrača
Aleksandar Lutovac - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana izašli su iz krize rezultata, a igračima se vratilo samopouzdanje. Crno-beli su sinoć

na svom terenu pobedio lučansku Mladost 6:0 u 11. kolu Superlige Srbije. Prvotimac Aleksandar Lutovac, strelac gola na meču sa Lučancima bio je zadovojan igrom i efiaksnošću svog tima.

"Izuzetno mi je drago što smo izašli iz krize koju smo imali na početku sezone, što se potvrđujemo iz utakmice u utakmicu i što smo počeli da dajemo dosta golova. Sve to malo podseća na prethodnu sezonu, vratilo se samopouzdanje. Drago mi je što sam se vratio, što sam zdrav i što mogu da pomognem stručnom štabu i ekipi, a golovi i asistencije su samo plus na sve što radim i što radimo kao ekipa", rekao je Lutovac, preneo je danas zvanični sajt Partizana.

Krilni fudbaler crno-belih istakao je da njegov tim mora uvek veliki broj spremnih igrača.

"Mi smo Partizan, a Partizan mora da ima spremnih 18 igrača u svakom trenutku i raduje sve nas to što šef i stručni štab mogu da računaju na sve nas i što i oni koji su mlađi postižu golove. To je jedan veliki plus za sve nas, za Partizan. Mi smo svi deca Partizana, tako da nas to raduje", dodao je Lutovac.

Partizan će u četvrtak na svom terenu igrati sa Nicom u drugom kolu grupe D Lige konferencija.

"To smo hteli na početku sezone - da igramo četvrtak – nedelja i nemamo prava da kažemo da smo umorni. Jedva čekamo tu utakmicu. Hoćemo da se nadigravamo sa svim, da pokažemo svima koliko vredimo i nadam se dobro rezultatu. Pozivam sve navijače da dođu da nas podrže, jer nam stvarno mnogo znači kad su tu", zaključio je Lutovac.

Komentari (0)

Sport