Fudbal

Milojević posle Napretka: Zadovoljan sam pristupom, pobeda je najvažnija

Komentari

Autor: Euronews

18/09/2022

-

19:45

Milojević posle Napretka: Zadovoljan sam pristupom, pobeda je najvažnija
Miloš Milojević - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde su na svom stadionu savladali Napredak rezultatom 1:0 u okviru 12. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Trener crveno-belih, Miloš Milojević, posle meča je za gledaoce TV Arena sport istakao da je zadovoljan pristup, kao i to da je pobeda najbitnija:

''Nastavljamo niz, posle Pazara u prvenstvu smo pobedili Napredak. To su utakmice, uz dužno poštovanje, kad protivnik dođe da se brani i ne igra fudbal, teško je otvoriti ga. Teren nije idealan, pa bude malo teže, ne damo gol na vreme i onda se oseća da nije dovoljno dobro. Imali smo šanse, falio je rani gol da sve bude drugačije. Zadovoljan sam odnosom i najvažnije je da smo uzeli tri boda''.

Sledi reprezentativna pauza koju će srpski šampion iskoristiti na sledeći način:

''Naravno da igrači moraju da dobiju dan - dva odmora, to ćemo individualno rasporediti, ali moramo i da treniramo. Imamo problem ili luksuz da imamo puno reprezentativaca, ali momci koji su tu će morati da podignu nivo forme''.

Šef stručnog štaba Napretka rekao je da nije nezadovoljan igrom svog tima:

''Mi smo probali da posle tri vezane pobede izgledamo najbolje što možemo na Marakani i da je sve osim toga sramota za nas. Sve smo to pokušali i pružili, ali na kraju je Zvezda bila bolja. Možda je trenutak taj takav u kom je Zvezda jednostavno morala da pobedi i da im se trud isplati. Mi smo pokušali da se vratimo sa 1:0, nekim zamenama, ali nismo uspeli i čestitam Zvezdi na pobedi''.

 

Komentari (0)

Sport