Fudbal

Oglasio se Lazar Samardžić o igranju za Srbiju: Nisam spreman za donošenje odluka

Komentari

Autor: Euronews

20/09/2022

-

10:28

Oglasio se Lazar Samardžić o igranju za Srbiju: Nisam spreman za donošenje odluka
Lazar Samardžić - Copyright Tanjug/ AP Photo/Antonio Calanni

veličina teksta

Aa Aa

Prvotimac italijanskog Udineza, Lazar Samardžić, kaže da mu prija to što je selektor Sribije Dragan Stojković rekao da želi da ga vidi u dresu "orlova", ali nije dao decidan odgovor da li će se to i dogoditi.

Momak koji je prošao sve mlađe selekcije Nemake pruža sjajne partije u dresu crno-belih iz Udina i zbog toga je skrenuo pažnju na sebe, ali on ističe da ga to neće omesti sa fokusa.

"Čuo sam i pročitao mnogo vesti i ispratio diskusije o mojoj reprezentativnoj budućnosti. Moja porodica i ja se osećamo veoma počastvovani i ponosni! Ja sam (i dalje) mlad igrač, ali sa jasnim ciljevima! Čvrsto stojim sa obe noge na zamlji, naporno radim, fokusiran sam i odlučan. Veoma sam srećan startom ove sezone. Kao tim smo ostvarili sjajne rezultate i dobro smo pozicionirani. Ostvarili smo i veliku pobedu nad Interom, a ja sam igrao i dao svoj doprinos", napisoa je Samardžić a zatim dodao:

"Zato je moj apsolutni fokus u ovom momentu na timovima čiji sam član i i da u njima povećam minutažu. Želim da se razvijem u apsolutnog startera i sve ostalo za mene nije trenutno prioritet. Ako ostvarim ciljeve i dositgnuća koja sam sebi zacrtao, onda ću zaslužiti da budem nominovan za neke buduće zadatke. I tek onda mogu i moram da donesem odluku za koju ću biti spreman“.

Komentari (0)

Sport