Fudbal

FK Partizan uslovno istupio iz članstva u JSD Partizan

Komentari

Autor: Euronews

22/09/2022

-

21:34

FK Partizan uslovno istupio iz članstva u JSD Partizan
FK Partizan uslovno istupio iz članstva u JSD Partizan - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je skupština, kao najviši organ fudbalskog kluba, donela odluku da "uslovno istupi" iz članstva iz Jugoslovneskog sportskog društva Partizan.

Ova odluka stupa na snagu preventivno i primenjuje se, navodi se u saopštenju, "ukoliko od strane nezakonite navodne uprave JSD Partizan, bez održavanja nove sednice skupštine JSD Partizan i zloupotrebom ovlašćenja iz čl. 21. Statuta JSD Partizan bude doneta odluka kojom se odlučuje o pravima i obavezama Fudbalskog kluba Partizan kao člana JSD Partizan".

Skupština FK Partizan, dodaje se, pruža punu podršku predsedniku, Upravnom odboru i generalnom direktoru kluba, u cilju zaštite interesa članstva i interesa kluba i stvaranja uslova da se omogući nesmetana realizacija domaćih i medjunarodnih obaveza, kroz redovno i stabilno poslovanje.

Fudbalski klub Partizan navodi u saopštenju da je dužan da u svom radu dosledno poštuje zakonske norme, te se samim tim ne može povinovati nezakonitim odlukama nelegitimne i nezakonite navodno izabrane, kako piše, "nove" uprave JSD Partizan

Komentari (0)

Sport