Fudbal

Bruno Fernandeš: Protiv Sitija nismo imali dobar stav i uverenje

Komentari

Autor: Euronews

03/10/2022

-

21:45

Bruno Fernandeš: Protiv Sitija nismo imali dobar stav i uverenje
Bruno Fernandeš - Copyright AP Photo/Rui Vieira

veličina teksta

Aa Aa

Mančester junajted je doživeo težak poraz od Sitija u gradskom derbiju, što konačan rezultat 6:3 i ne odslikava na pravi način.

Siti je u svemu nadigrao Junajted, vodio je 6:1, što je u tom momentu bio i najteži poraz u istoriji u gradskom derbiju Mančestera, a kasna dva gola samo su pokazala da razlika u kvalitetu igrača i nije baš takva.

"Naš stav i uverena od početka utakmice nisu bili najbolji i po mom mišljenju to nam je stvaralo mnogo problema i nateralo nas da primimo rane golove", smatra Bruno Fernandeš, vezni igrač Junajteda.

Kad su bili na poluvremenu nokautiurali (4:0), zaigrali su "crveni đavoli" hrabrije.

"Morali smo da rizikujemo jer smo imali loš rezultat, a kad rizikujete postoji šansa, kao što se i dogodilo da primite još golova. Međutim, kad smo duže imali loptu u posedu, više smo kontrolisali meč, bili smo hrabriji".

Siti je tim koem se ne sme ostavljati prostor za kontranapade, smatra Portugalac

"Razočarani smo, ali moramo da shvatimo da snaga leži u uverenju i principu zajedništva. Ovakvi porai ne smeju da nas sruše, već samo da nas nateraju da se poboljšamo i povratimo naše parformanse. Verujem da ćemo se od naredneog meča vratiti na staro", optimista je Portugalac.

Komentari (0)

Sport