Fudbal

Kristijano Ronaldo može da ide u januaru, Mančester junajted neće da mu stoji na putu

Komentari

Autor: Euronews

04/10/2022

-

11:40

Kristijano Ronaldo može da ide u januaru, Mančester junajted neće da mu stoji na putu
Kristijano Ronaldo - Copyright AP Photo/Luis Vieira

veličina teksta

Aa Aa

Kristijano Ronaldo nastavio je da greje klupu u Mančester junajtedu i prema vestima sa Ostrva direktno mu je poručeno da može da ode i u januaru i da mu klub neće stajati na putu.

Portugalac ima ugovor sa "crvnim đavolima" do juna sledeće godine uz platu od 30 miliona evra. Junajted jeste doživeo debakl od Sitija u gradskom derbiju (3:6), međutim, kod trenera Erika ten Haga nije se promenilo ništa u vezi Portugalca. Za njega on još uvek nije na niovu forme da počne meč, daje mu šansu u poslednjih pola sata, a ovaj mu je vratio sa samo jednim golom.

Engleski mediji ističu da bi mogao da se nađe u startnoj postavi za duel sa Omonijom u toku sedmice na međunarodnoj sceni, ali da su male šanse da bude u 11 za meč sa Evertonom u nedelju.

Šta će odlučiti Ronaldo umnogome će zavisiti i od Mundijala u Kataru, njegove forme i igara na najvećoj svetskoj smotri fudbala. Al Hilal iz Saudijske Arabije je imao nameru da ga učini najplaćenijim igračem u istoriji, ali nije to mogao zbog zabrane kupovine igrača. Videćemo šta će doneti januar.

Komentari (0)

Sport