Fudbal

Arnautović zadovoljan igrom Austrije: Pobedili bismo da nije VAR-a

Komentari

Autor: Euronews

27/06/2021

-

11:24

Arnautović zadovoljan igrom Austrije: Pobedili bismo da nije VAR-a
AP Frank Augstein - Copyright AP Frank Augstein

veličina teksta

Aa Aa

Austrijski reprezentativac Marko Arnautović smatra da bi njegova selekcija pobedila Italiju na Evropskom prvnenstvu da nije bilo intervencije iz VAR sobe. Arnautoviću je poništen gol zbog ofsajda, nakon što se glavni sudija konsultovao sa sudijama iz VAR sobe.

”Puno toga se pričalo ranije na ovu temu. Uvek morate da čekate da vam saopšte iz tamo neke sobe da li je gol, ofsajd, svi zavisimo od njih. Za mene je to najveća glupost, ali sa druge strane to moramo da prihvatimo kao činjenicu. Da mi je gol priznat, mislim da se Italija ne bi vratila i da bismo mi otišli dalje. Činjenica je da imaju dobru ekipu i da su to pokazali na šampionatu”, rekao je Arnautović.

Austrija je eliminisana sa Evropskog prvenstva, a Arnautović je zadovoljan igrom protiv Italije, jednog od glavnih favorita za osvajanje trofeja prvaka Starog kontinenta.

”Nismo bili nezadovoljni posle meča. Napustili smo Vembli uzdignute glave, mislim da protiv Italijana nismo imali sreće. Čak smo u drugom poluvrememu bili bolji, stvarali šanse, imali poništen gol, nemamo jedni drugima šta da zamerimo”, istakao je austrijski reprezentativac srpskog porekla.

Komentari (0)

Sport