Fudbal

Bivši fudbaler Liverpula šokiran saznanjem da se njegova vila pretvorila u plantažu marihuane

Komentari

Autor: Euronews

10/10/2022

-

16:03

Bivši fudbaler Liverpula šokiran saznanjem da se njegova vila pretvorila u plantažu marihuane
Penant - Copyright Euronews/Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Džermajn Penant, nekadašnji igrač Arsenala i Liverpula bio je šokiran pošto je došao pod istragu policije jer na njegovoj napupštenoj ekskluzivnoj vili u oblasti "Hejl Roud" otkrivena plantaže marihuane.

Nekadašnji veliki talenat engleskog fudbala kupio je vilu vrednu tri miliona evra 2006. godine dok je bio član Liverpula, ali nije je posećiovao od 2020. godine kada se razveo od Alis Gudvin. Banda trgovaca naroktikom iskoristila je tu priliku i na njegovom imanju izgradila veliku farmu marihuane, koja je slučajno otkrio Jutjhuber Luka Ventures. On se ušunjao u vilu, a zatim podelio video na Jutjubu.

Policija je u kući otkrila pravu jednu mini fabriku za proizvodnju marihuane, pa je tom prilikom i ispitivala Penanta koji nema veze za bandom. Ima Džermajn i popriličnu "biografiju" u policiji, a njegov otac Geri je 2008. godine dobio četiri godine zatvora jer je učestvovao u dilovanju droge.

Penant je karijeru završio 2017. godine, a posle Nots Kauntija od 1999. do 2005. bio je član Arsenala, zatim je posle dobre sezone u Birmingemu 2006. godine prešao u Liverpul za koji je odigrao 55 mečeva. Igrao je i za Saragosu, Portsmut, Stouk, Vulverhempton, Vigan, Trenmer, Tampin Rovers, Buri i na kraju Bilerisej Taun.

Euronews/Printscreen

 

Bio je veoma talentovan krilni igrač, Engleska je očekivala mnogo od njega jer je čak 24 puta oblačio dres mlade selekcije "Gordog Albiona". Međutim, više je voleo provode, noćni život i žene (ima nekoliko brakova iza sebe), često je bio i na udaru organa vlasti, pa je ostavio nezapažen trag u seniorskoj karijeri iako je bio član Arsnala i Liverpula.

Imao je mnogo anegdota u tom svom vanfudbalskom životu, u Saragosi je zaboravio da zaključa "Porše Kajen" kada je žurio na avion za Englesku, a 2018. godine je izdao i augobigrafiju "Loše ponašanje, ruđžne istine i lepa igra" posle koje je ušao i u "Selbriti Velikog brata".

Komentari (0)

Sport