Fudbal

Sergej Milinković Savić želja Juventusa u januaru: Ima li "Stara dama" 100 miliona evra?

Komentari

Autor: Euronews

11/10/2022

-

13:01

Sergej Milinković Savić želja Juventusa u januaru: Ima li "Stara dama" 100 miliona evra?
Sergej Milinković Savić želja Juventusa u januaru: Ima li "Stara dama" 100 miliona evra? - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Italijanski mediji objavili su vest da je Sergej Milinković Savić prva želja Juventusa za januarski u zimskom prelaznom roku.

Rekli bismo, ništa novo jer je srpski as iz Lacija bio velika želja i letos, ali do transfera nije došlo jer gazda Rimljana Klaudio Lotito nije želeo da priča za manju sumu od 70 miliona evra.

Kad bi se Serija "A" završila danas, Sergej bi svakako bi MVP šampionata jer je uz tri gola nanizao i sedam asistencija, Lacio je u vrhu i Lotito će sigurno početi prodaju sa cenom od 100 miliona evra.

Da li Sergej vredi 100 miliona? Kako se kreću cene na tržištu igrača i kako "Narednik" igra vredi sigurno. Ima li Juventus 100 miliona? Ako pogledamo da su zabeležili rekordni gubitak i da su u minusu 250 miliona evra reklo bi se da nemaju.

 

Italijanski mediji objavili su vest da je Sergej Milinković Savić prva želja Juventusa za januarski u zimskom prelaznom roku. Rekli bismo, ništa novo jer je srpski as iz Lacija bio velika želja i letos, ali do transfera nije došlo jer gazda Rimljana Klaudio Lotito nije želeo da priča za manju sumu od 70 miliona evra. Kad bi se Serija "A" završila danas, Sergej bi svakako bi MVP šampionata jer je uz tri gola nanizao i sedam asistencija, Lacio je u vrhu i Lotito će sigurno početi prodaju sa cenom od 100 miliona evra. Da li Sergej vredi 100 miliona? Kako se kreću cene na tržištu igrača i kako "Narednik" igra vredi sigurno. Ima li Juventus 100 miliona? Ako pogledamo da su zabeležili rekordni gubitak i da su u minusu 250 miliona evra reklo bi se da nemaju. Ciro Immobile: "Trust me, Sergej Milinković-Savić is magic. He's on the same level of Kevin de Bruyne". ⭐️🇷🇸 #Lazio Milinković-Savić has 4 goals and 7 assists in 12 games this season. Lazio always wanted at least €75m to sell him. pic.twitter.com/vWRqaFWcA2 — Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 11, 2022 Međutim, Barselona je letos dala domaći zadatak svim velikim klubovima koji su u minusu jer je uspela raznim prodajama tv prava, imenom stadiona i marketinških prava na produkte, da u kasu ubaci 850 miliona evra a da pritom potroši skoro 200 na nove igrače. Ako je mogla Barselona, može i Juventus iza koga stoji veliki "Fiat". Sergej vredi 100 miliona evra, samo je pitanje hoće li neko tu sumu da plati. Ako Juventus želi srpski trio u napadu sa Filipom Kostićem, Dušanom Vlahovićem, naći će i način i novac da kupi "Narednika" sa svim njegovim magijama u nogama i kompjuterom u glavi. Juventusu je potreban plemenit igrač u vezi za vraćanje u vrh italijanskog i evropskog fudbala.

 

Međutim, Barselona je letos dala domaći zadatak svim velikim klubovima koji su u minusu jer je uspela raznim prodajama tv prava, imenom stadiona i marketinških prava na produkte, da u kasu ubaci 850 miliona evra a da pritom potroši skoro 200 na nove igrače.

Ako je mogla Barselona, može i Juventus iza koga stoji veliki "Fiat". Sergej vredi 100 miliona evra, samo je pitanje hoće li neko tu sumu da plati. Ako Juventus želi srpski trio u napadu sa Filipom Kostićem, Dušanom Vlahovićem, naći će i način i novac da kupi "Narednika" sa svim njegovim magijama u nogama i kompjuterom u glavi.

Juventusu je potreban plemenit igrač u vezi za vraćanje u vrh italijanskog i evropskog fudbala.

.

Komentari (0)

Sport