Fudbal

Haverc veruje u pobedu Nemačke, makar i na penale: Ako treba, šutiram penal protiv Engleske

Komentari

Autor: Euronews

27/06/2021

-

20:38

Haverc veruje u pobedu Nemačke, makar i na penale: Ako treba, šutiram penal protiv Engleske
Haverc veruje u pobedu Nemačke, makar i na penale: Ako treba, šutiram penal protiv Engleske - Copyright Matthias Hangst/Pool Photo via AP

veličina teksta

Aa Aa

Nemački fudbaler, Kai Haverc izjavio je da će meč Evropskog prvenstva imeđu njegove reprezentacije i selekcije Engleske nositi posebnu draž, budući da nastupa za klub sa "Ostrva".

Ekipa Joakima Leva u svom sastavu ima tri Čelsijeva igrača, Tima Vernera, Antonia Rudingera i Kaia Haverca, koji je na nedavnoj konferenciji za medije, poručio da će utakmica sa Englezima biti posebna za njega.

“Ovo je bitan meč za sve nas i mi ćemo dati sve od sebe da pobedimo“, rekao je napadač i dodao da je spreman na moguću penal završnicu, ukoliko do nje bude došlo:

“Probaćemo da utakmicu rešimo u svoju korist pre izvođenja jedanaesteraca. Ako se bude desilo da igramo više od 120 minuta, definitivno ću izvesti penal.

Mesto u četvrtfinalu šampionata “starog kontinenta“ odrediće pobednik duela između “pancera“ i “gordog albiona“. Meč će se odigrati na Vembliju 28. juna, sa početkom u 18:00 časova.

Komentari (0)

Sport