Fudbal

Sergej Milinković-Savić želja Arsenala: "Tobdžije" nude 60 miliona evra

Komentari

Autor: Tanjug

25/10/2022

-

17:41

Sergej Milinković-Savić želja Arsenala: "Tobdžije" nude 60 miliona evra
AP Photo/Peter Morrison - Copyright Tanjug/AP Photo/Peter Morrison

veličina teksta

Aa Aa

Čelnici Arsenala zainteresovani su da u januarskom prelaznom roku angažuju fudbalera Lacija i srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića, prenosi "Kalčomerkato".


Italijanski mediji podsećaju da srpski fudbaler briljira ove sezone, pošto je na 15 utakmica u svim takmičenjima zabeležio četiri gola i sedam asistencija.

Milinković-Savić, koji će u februaru naredne godine da napuni 27 godina, nalazi se na meti interesovanja Juventusa, Liverpula i Mančester junajteda, ali "Kalčomerkato" tvrdi da Arsenal ima rešenje za ovaj transfer.

Čelnici Arsenala su navodno spremni da Laciju plate 60 miliona evra obeštećenja i da u Rim pošalju Samija Lokongu, koji je prošle godine stigao u londonski klub za 17,5 miliona evra, ali se nije snašao u redovima "tobdžija".

"Priča se da sam s njegovim menadžerom Matejom Kežmanom već dogovorio transfer, ali to nije istina. Sergej je prošlog meseca vredeo 100, a sada vredi 120 miliona evra. Cena će da mu raste svakog meseca", rekao je predsednik Lacija Klaudio Lotito.

Milinković-Savić je u Lacio stigao 2015. godine iz Genka za 15 miliona evra. On je za Lacio odigrao 309 mečeva i postigao je 62 gola.

Za reprezentaciju Srbije nastupio je na 35 utakmica i šest puta se upisao u listu strelaca.

Komentari (0)

Sport