Fudbal

Partizan poziva mališane na utakmicu protiv Čeha: Na Slovacko mogu da dođu samo deca

Komentari

Autor: Euronews

28/10/2022

-

15:18

Partizan poziva mališane na utakmicu protiv Čeha: Na Slovacko mogu da dođu samo deca
Partizan poziva mališane na utakmicu protiv Čeha: Na Slovacko mogu da dođu samo deca - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Nakon pobede Kelna u Češkoj jasno je da fudbalerima Partizana u poslednjem kolu grupe D Lige konferencija "igra" i bod protiv Slovackog za prolaz dalje, pa iz Humske pozivaju što veći broj mališana da im daju podršku na tom susretu.

Razlog je, naravno, odluka UEFA da kazni crno-bele sa jednom utakmicom pred praznim tribinama zbog nedoličnog ponašanja navijača na meču protiv Kelna, ali će na stadion moći da uđu nališani do 14 godina, uz pratnju odraslih.

"U četvrtak, 3. novembra 2022. godine, očekuje nas odlučujuća i ujedno najteža utakmica 6. kola grupne faze Lige konferencije koju Partizan igra protiv ekipe Slovacko za dalji plasman u prolećni deo evropskog takmičenja! Iako je naš klub kažnjen od strane UEFA igranjem bez prisustva publike, FК Partizan će, baš kao i 2019. godine, moći da ima podršku najmlađih navijača koji su i tada, njih 20.000, pružali najvatreniju i najiskreniju podršku sa tribina", stoji u saopštenju kluba iz Husmke, a tzatim se dodaje:

"Stoga, pozivamo sve osnovne i škole fudbala širom Srbije da se prijave na broj telefona 0113693815 i organizovano, u pratnji svojih nastavnika ili trenera, ispune stadion Partizan do poslednjeg mesta i budu naš 12. igrač! Iskrena dečija srca, uz gromoglasno navijanje i ljubav prema klubu, pomoći će izabranicima Gordana Petrića da daju i više od maksimuma na terenu i izbore plasman u prolećni deo Lige konferencije".

Iz Partizana su posebno naglasili da se zainteresovani mogu javiti do prijave mogu slati do srede, 2 novembra i da pristigle prijave nakon tog datuma neće biti uzimane u obzir.

Komentari (0)

Sport