Fudbal

Stanković ganut lepim dočekom na "Meaci": Toliko emocija, hvala svim nacijačima Intera

Komentari

Autor: Euronews

30/10/2022

-

13:47

Stanković ganut lepim dočekom na "Meaci": Toliko emocija, hvala svim nacijačima Intera
Dejan Stanković - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Sampdorije Dejan Stanković osvrnuo se na poraz svoje ekipe u utakmici 12. kola Serije a protiv Intera, a prokomentarisao je i lep doček na stadionu "Đuzepe Meaca", koji su mu priredili domaći navijači.

"Neroazuri" slavili su 3:0, golovima De Fraja, Barele i Koree. Inter je peti na tabeli sa 24 boda, šest manje od vodećeg Napolija, dok su Đenovljani i dalje u zoni ispadanja. Nalaze na 18 poziciji Serije A sa šest osvojenih bodova.

"Momci su dali sve od sebe i izdržali smo neko vreme, a onda je postalo jasno da idemo protiv jakog protivnika koji ima drugačije ciljeve od naših. Gol iz prekida i pas sa 60 metara gde nismo bili oprezni. Nisam siguran da Inter nije hteo da spusti ritam i da bude zadovoljan, ali je moj tim preživeo i ovo nosim sa sobom. Dopao mi se i stav, mi nismo odustajali i pokazali smo da želimo da se borimo do kraja. Niko ne voli poraz, ali večeras smo bili hrabri u duelima. Ovim stavom ćemo se izvući iz ove situacije. Čestitam momcima i publici iz Đenove koja nas je podržavala nas do kraja. Idemo napred sa velikim samopouzdanjem", rekao je Stanković.

Bivši trener Crvene zvezde osvrnuo se i na prelep doček na Meaci, koji su mu priredili navijači Intera.

"Lepo sam primljen i zahvaljujem se navijačima 'neroazura' na dobrodošlici i aplauzu. Toliko emocija, ali kada je meč počeo mislio sam samo na Sampdoriju i meč", dodao je Stanković.

 

 

Srpski stručnjak proveo je gotovo 10 godina svoje igračke karijere u Interu, sa kojim je osvojio šest Skudeta, trofej prvaka Evrope i četiri Kupa Italije.

Stanković je početkom meseca preuzeo Sampdoriju, sa ciljem da je zadrži u elitnom rangu i naredne sezone.

Komentari (0)

Sport