Fudbal

Mančester junajted me izdao: Kristijano Ronaldo žestoko iskritikovao klub u kojem igra

Komentari

Autor: Euronews

14/11/2022

-

10:00

Mančester junajted me izdao: Kristijano Ronaldo žestoko iskritikovao klub u kojem igra
Ronaldo - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Prva zvezda Mančester junajteda, Kristjano Ronaldo žestoko je napao klub u intervjuu koji je dao za engleske medije i koji je podigao mnogo prašine u fudbalskom svetu.

Ronaldo je poptuno otvroio dušu i otkro da se razočarao u klub, da se prema njemu nisu poneli onako kako je zaslužio, a nije štedeo reči ni kada je govorio o Ralfu Ragniku i Eriku te Hagu.

"Mančester junajted me je izdao. Tamo me ne žele. Ne mislim tu samo na trenere, već i na ljude iz menadžmenta kluba. Jednostavno, osećam da žele da odem. I ova moja tvrdnja se ne odnosi samo na ovu sezonu, nego i na celu prošlu", rekao je Ronaldo i rekao:

"Ragnika i Te haga ne potujem. Kako možeš da dođeš u Manačester i budeš šef, a da pre toga nisi bio nikakav trener. Ne, To ne može i tako. Oni nisu pokazali poštovanje prema meni i ja ne poštujem njih".

Portugalac je pričao i to tome kako je veme u klubu gotovo stalo od vremana kad ga je on napustio 2009. godine i prešao u Real Madrid.

"Junajted više nije klub kakav je nakad bio. Ovaj klub samo tone. Kad sam se vratio na 'Old traford' očekivao sam da ću videti koliko je klub porastao, ali sve je ostalo isto. Bazeni, đakuziji, svlačionice, čak i ista tehnoogija iz mog vremena. To je neverovatno", naglasio je Ronaldo.

Komentari (1)

Milen

14.11.2022 10:13

Bas mi ga je zao, juce su bile utakmice i videli smo nesto novo Garnco dosta je da pisete o proslim vremenima

Sport