Fudbal

Brazilci treniraju muški u Torinu, Pedro, Bruno Gimareaš i Aleks Teles izbegli teže povrede

Komentari

Autor: Euronews

17/11/2022

-

13:06 >> 13:08

Brazilci treniraju muški u Torinu, Pedro, Bruno Gimareaš i Aleks Teles izbegli teže povrede
Brazilci treniraju muški u Torinu, Pedro, Bruno Gimareaš i Aleks Teles izbegli teže povrede - Copyright Tanjug/ AP Photo/Antonio Calanni

veličina teksta

Aa Aa

Selekcija Brazila priprema se za Mundijal u Torinu, ali prve slike sa dva treninga "selakaoa" zabrinule su sve ljubitelje fudbala u zemlji prvog favorita za titulu u Kataru zbog neopreznih i grubih startova.

Jeste selektor Tite tažio jak intenzitet u radu, ali neki startovi bili su za crveni karton, a izazvali su i lakše povrede. Prvog dana se istakao Dani Alveš neopreznim startom u zglob napadača Flamenga Pedra, a na drugom treningu stradali su Bruno Gimaraeš i Aleks Teles. Prvog je neoprezno zgazio Fabinjo, pa je vezni igrač Njukasla uz bolnu grimasu morao da napusti trening za kratko, ali se vratio posle intervencije lekara.

"Ma, sve je kul", istakao je za "O Globo" Bruno Gimaraeš.

Nejmar je u borbi za loptu udario i nagazio Aleksa Telesa, pa je i levi bek morao da potraži pomoć lekara pre nego što se vratio radu. Tite je na kraju satsavio dva tima i u tom nadmetanju intenzitet je bio jak, a nisu učestvovali iz predostrožnosti roviti Markinjos i Danilo, koji je morao pre vremena u svlačionicu jer je osetio bol u mišiću.

Međutim, atmosfera u selekciji Brazila je dobra, raspevana što može da se vidi i po ovom video snimku iz svlačionice.

 

 

Selekcija Brazila će u subotu put Katara, prvi meč u Grupi "G" na Mundijalu odigraće protiv Srbije 24. novembra od 20.00 časova (TV Arena Premium 1).

Komentari (0)

Sport