Fudbal

Mitrović pun samopouzdanja: Možemo da igramo sa bilo kim, Brazilci nemaju krila

Komentari

Autor: Euronews

19/11/2022

-

14:27

Mitrović pun samopouzdanja: Možemo da igramo sa bilo kim, Brazilci nemaju krila
Aleksandar Mitrović - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalska selekcija Srbije pobedila je Bahrein 5:1 u prijateljskom meču i tako potvrdila da se nalazi u dobroj formi uoči početka Svetkog prvenstva u Kataru. Aleksandar Mitrović preskočio je ovaj duel zbog oporavka od povrede, a posle utakmice istakao je da je spreman za Mundijal.

"Da nisam spreman, ne bih bio pozvan. Oporavljam se. Od ponedeljka ću biti u punom pogonu. Fizički se stvarno osećam lepo, dobro i spremno. Radio sam dosta jako na individualnim stvarima, trčao sam dodatno i mislim da neću imati nikakvih problema", rekao je Mitrović.

Mitrović se potom osvrnuo i na duel sa Bahreinom.

"Bilo je dobro drugo poluvreme, dobra utakmica, kao i rezultat. Ja sam uživao, uz vodu i kaficu... Imamo igrače koji igraju u velikim klubovima, tako da me nije iznenadio konačan ishod".

Srpski novinari upitali su Mitrovića šta misli o pisanju Brazilaca o Srbiji, a napadač "orlova" je dao šaljiv odgovor.

"Znaš koliko me briga šta razmišljaju Brazilci, iskreno? Kao i uvek, od kad je selektor došao fokus je na nama, bez obzira na to ko je prekoputa. Što bi rekli - da li imaju krila, lete?  Niti smo pričali o njima, samo mislimo o sebi i znamo da, ako smo na nivou, možemo da igramo sa bilo kim", zaključio je Mitrović.

Srbija danas putuje za Dohu, dok je meč sa Brazilom 24. novembra. Utakmice sa Svetskog prvenstva možete pratiti na kanalima TV Arena sport.

Komentari (0)

Sport