Fudbal

Mesi pred Saudijsku Arabiju: Uvek postoji pozitivna nervoza pred prvi meč na Mundijalu

Komentari

Autor: Euronews

21/11/2022

-

18:20

Mesi pred Saudijsku Arabiju: Uvek postoji pozitivna nervoza pred prvi meč na Mundijalu
Lionel Mesi sa peharom Južne Amerike - Copyright AP Photo/Natacha Pisarenko, Pool

veličina teksta

Aa Aa

Prvo kolo Svetskog prvenstva u Kataru Argentina će odigrati protiv selekcije Saudijske Arabije, kada će Mesi i ekipa krenuti u pohod za jedinim peharom koji mu ne dostaje.

Levonogi genije je prethodnih dana bio među glavnim temama, zbog navodne povrede zgloba, koju je demantovao na današnjoj konferenciji za medije:

"Osećam se dobro. Stigao sam ovde u odličnom momentu i mentalnom i fizičkom. Nemam nikakvih problema. Trenirao sam nešto drugačije jer sam dobio udarac, ali nije ništa strašno niti čudno, samo je u pitanju predostrožnost", rekao je Mesi, pa nastavio:

"Znam šta me čeka ovde, spremao sam se, fiziki sam dobro, ali isto tako nisam radio ništa specijalno kako bih se pripremio. Čuvam se i spremam kao što sam svih prethodnih godina tokom karijere. Znam da je ovo definitivno moja poslednja šansa da ostvarim veliki san koji svi mi imamo."

Prvi protivnik je Sudijska Arabija:

"Cilj nam je da rastemo iz meča u meč, da nastavimo da igramo dobro. Uvek postoji pozitivna nervoza pred prvi meč na Mundijalu. Za mnogo će ovo biti prvi meč na Svetskim prvenstvima u njihovim karijerama, ali mislim da čim prođe nekoliko minuta na terenu, pronaćićemo željenu igru. "

Imao je i savete za saigrače.

"Teško im je sada reći, ali treba svi da se zabavljaju na terenu. Nikada se ne zna da li ćemo ponovo svi zajedno igrati na Svetskom prvenstvu. Uvek treba da se maksimalno iskoristi šansa i da svi na terenu uživaju", zaključio je Mesi.

Da podsetimo, Argentina je u grupi sa UAE, Meksikom i Poljskom.

Komentari (0)

Sport