Fudbal

Grujić i Maksimović: Sad složnije i jače nego ikad

Komentari

Autor: Tanjug

26/11/2022

-

16:24

Grujić i Maksimović: Sad složnije i jače nego ikad
Marko Grujić i Nemanja Maksimović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Srbije arhivirali su poraz od Brazila (2:0) u prvoj utakmici na Mundijalu u Kataru. Uveliko su okrenuti narednom duelu sa Kamerunom od kojeg im mnogo toga zavisi u borbi za plasman u nokaut fazu.

Na konferenciji za štampu govorili su reprezentativci Marko Grujić i Nemanja Maksimović.   

"Kada nas je okupio juče "na centru" uoči treninga, selektor nam je rekao da nema gledanja unazad i da sada moramo da budemo jači i složniji nego ikad", izjavio je srpski fudbalski reprezentativac Marko Grujić.

Prvotimac Porta je takođe istakao da je spreman da zemeni Sergeja Milinkovića-Savića, ukoliko fudbaler Lacija ne bude bio potpuno zdrav za meč sa Kamerunom.

"Posle poraza se teško spava, ujutro su osećanja pomešana, ali svaki naredni dan se okreće novi list, nema osvrtanja nazad", zaključio je Marko Grujić.

Nemanja Maksimović bio je član šampionskog tima sa Novog Zelanda, kada su "orlovi" takođe izgubili prvu utakmicu, a potom stigli do titule svetskog prvaka u konkurenciji do 21 godine.

"Znali smo da treba da ostanemo zajedno, budemo tim i posle smo smo sve pobedili i postali prvaci sveta. Isto je i sada, ali daćeno sve od sebe da pobedimo Kamerun i Švajcarsku i prođemo dalje", istakao je Maksimović.

Grujić se nadovezao na reči saigrača i naglasio da kad ekipa ima kvalitet, hemiju, uvek se sve vrati.

Komentari (0)

Sport