Fudbal

Vanja Milinković-Savić: Ogromna pozitivna energija u timu i posle Brazila

Komentari

Autor: Euronews

27/11/2022

-

17:00

Vanja Milinković-Savić: Ogromna pozitivna energija u timu i posle Brazila
Vanja Milinković-Savić - Copyright TV Arena sport

veličina teksta

Aa Aa

Golman Vanja Milinković-Savić bio je najbolji pojedinac u timu Srbije u porazu protiv Brazila, istakao se sa nekoliko fantastičnih odbrana.

Na konferenciji za medije govorio je o narednom rivalu Kamerunu, kao i njegovom golmanu Andreu Onani, čuvaru mreže Intera. 

"Onana se odlično snašao na startu sezone u seriji A, na golu Intera zamenio je Handanovića, savršeno se izborio sa pritiskom i mislim da je vrhunski golman i budućnost kluba iz Milana. O kolegi iz Kameruna mislim sve najbolje", podvukao je Vanja Milinković-Savić.

Čuvar mreže "orlova" imao je baš mnogo posla protiv Brazila, zbog dobrih odbrana stigle su mu brojne pohvale. Protiv Kameruna očekuje mnogo manje drame pred svojim golom. 

"Na meni je da se pripremim maksimalno za meč koji nam mnogo znači. Ono što je do mene spremna sam da odradim najbolje što mogu, ali nadam se da sutra neću biti u centru pažnje. O brojnim pohvalama za partiju protiv Brazila se ne bih bavio. One utiču na veće samopouzdanje, ali ta utakmica je iza nas, nije nam donela bodove, ne vredi se više vraćati na nju nego se okrenuti narednom meču. Ono što je važno napomenuti, u ekipi postoji ogromna pozitivna energija, i jedan poraz od Brazila to ne može da poremeti", zaključio je Vanja Milnković-Savić.

Komentari (0)

Sport