Fudbal

Novi trogodišnji ugovor za Borjanovu zamenu: Mitar Mrkela tvrdi da je Vasiljević budućnost kluba

Komentari

Autor: Tanjug

06/12/2022

-

14:23

Novi trogodišnji ugovor za Borjanovu zamenu: Mitar Mrkela tvrdi da je Vasiljević budućnost kluba
Nikola Vasiljević i Rikardo Gomeš - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Golman Crvene zvezde Nikola Vasiljević produžio je ugovor sa "crveno-belima" do juna 2026. godine, saopštio je danas beogradski fudbalski klub.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela naveo je da je ugovor nagrada za trud, rad i ponašanje Vasiljevića.

"Vasiljević je došao pre tri godine u klub, ostavio je dobar utisak, bio i na nekoliko pozajmica gde je odlično branio. Poslednjih šest meseci je u klubu kao podrška Milanu Borjanu, a ovaj ugovor je priznanje za njega, njegov trud i dobro ponašanje. Nije lako biti rezerva Borjanu koji je neprikosnoven među stativama, ali mi mislimo i na budućnost", rekao je Mrkela, preneo je zvanični sajt kluba i dodao da je Vasiljević budućnost Crvene zvezde:

"Protiv Zenita je odlično branio u veoma teškoj utakmici koja, uprkos tome što je bila prijateljska, iziskivala je dosta posla za njega, s obzirom da se suočavao sa odličnim fudbalerima. Potvrdio je svoj kvalitet i verujem da će još mnogo godina biti sa nama u Zvezdi".

Vasiljević (26) je izjavio da je presrećan što je produžio ugovor sa srpskim šampionom i najavio da će se truditi da iz dana u dan bude sve bolji.

"Ljudi iz kluba su me pozvali da dođem, da se dogovorimo oko novog ugovora i zaista sam presrećan što ću i dalje biti u Zvezdi. Znači mi poverenje kluba, već treću godinu sam ovde, i evo sada sam produžio ugovor, tako da ću nastaviti da radim sa željom da novi mandat bude bolji od prethodnog. Prijaju mi treninzi sa Borjanom i Popovićem, stariji su, iskusniji golmani, tako da pokušavam da učim od njih. Želja mi je da stanem na gol Crvene zvezde, a što se tiče klupskih ciljeva - samo da nastavimo kao i do sada", istakao je Vasiljević.

Vasiljević je stigao u Crvenu zvezdu u julu 2019. godine, a bio je na pozajmicama u Radniku, Proleteru i Napretku. Za "crveno-bele" branio je na devet utakmica.

Komentari (0)

Sport