Fudbal

Kristijano Ronaldo nije razmišljao da napusti reprezentaciju, tvrdi Fudbalski savez Portugalije

Komentari

Autor: Tanjug

08/12/2022

-

12:37

Kristijano Ronaldo nije razmišljao da napusti reprezentaciju, tvrdi Fudbalski savez Portugalije
Ronaldo - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

veličina teksta

Aa Aa

Kapiten fudbalske reprezentacije Portugala, Kristijano Ronaldo,  nije imao nameru da napusti kamp nacionalnog tima uoči meča osmine finala Svetskog prvenstva u Kataru protiv Švajcarske, kao što su to neki mediji preneli, stoji u saopštenju Fudbalske federacije Portugala.

Naime, pojedini portugalski listovi su danas objavili informaciju da je Ronaldo nakon razgovora sa selektorom Fernandom Santosom i saznajan da neće biti starter na meču prve runde eliminacija na Mundijalu u Dohi odlučio da napusti reprezentaciju.

On je, navodno, bio spreman to da uradi, ali su ga ubedili da zbog mira u nacionalnom timu ipak ostane, a njegovo nezadovoljstvo se videlo i po tome što nakon meča nije ostao da slavi sa saigračima ubedljiv trijumf 6;1 već je sam otišao u svlačionicu.

 

 

Međutim, Fudbalska federacija Portugala se oglasila i demantovala ove navode nazvavši ih neistinitim.

"Nije istina da je Ronaldo želeo da napusti nacionalni tim. On je izuzetno važan u našoj reprezentaciji u kojoj vlada zajedništvo i svi su okrenuti ka istom cilju i očekujemo veliki uspeh u Kataru", stoji u saopštenju Saveza.

Selekcija Portugala meč četvrtfinala igra protiv Maroka igra u subotu od 6.00 časova uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium.

Komentari (0)

Sport