Fudbal

Kapiten Maroka uprkos povredi ne odustaje: Igraću polufinale i sa jednom nogom

Komentari

Autor: Euronews

11/12/2022

-

11:47

Kapiten Maroka uprkos povredi ne odustaje: Igraću polufinale i sa jednom nogom
Kapiten Maroka uprkos povredi ne odustaje: Igraću polufinale i sa jednom nogom - Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

veličina teksta

Aa Aa

Kapiten Maroka Roman Sais odigrao je Mundijal života, plenio je igrom u svih pet mečeva i bio je stub istorijskog plasmana u polufinale Mundijala.

Mučio se Sais sa povredom butnog mišića protiv Španije u osmini finala, odigrao je 57 minuta protiv Portugalije i morao je da izađe. Međutim, on ne odustaje, tvrdi da će igrati protiv Francuske u polufinalu (14. decembar, 20.00, TV Arena Premium 1).

"Igrao sam sa jednom nogom 55 minuta, napraviću snimke butnog mišića, ali sada vam kažem da ću učiniti sve da budem sa timom u polufinalu. Ja sam realan, znam da nekad mora da prvlada razum i da ne smeš nikad da budeš teg oko vrata svojoj ekipi. Ako budem mogao, igraću ponovo sa jednom nogom", najavio je Sais.

 

 

Ponosan je na fantastičan uspeh.

"Ispisali smo istriju. Svi Marokanci su ovo samo sanjali, a mi smo uradili nešto što nismo još uvek svesni. Ostajemo koncentrisani na ono što nas očekuje, želimo da nastavimo ovu avanturu i da nateramo naš narod da nastavi sa najlepšim snovima. Toliko sam ponosan na tim da ne mogu to rečima da opišem", zaključio je 32-godišnji defanzivac turskog Bešiktaša.

Komentari (0)

Sport