Fudbal

Oglasila se porodica Siniše Mihajlovića: Živimo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio

Komentari

Autor: Euronews

16/12/2022

-

15:36

Oglasila se porodica Siniše Mihajlovića: Živimo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio
Oglasila se porodica Siniše Mihajlovića: Živimo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio - Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

veličina teksta

Aa Aa

Porodica Siniše Mihajlović oglasila se posle smrti slavnog fudbalera, koji je danas preminuo u Italiji u 53. godini.

"Njegova supruga Arijana, sa decom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom, nećakinjom Violantom, majkom Viktorijom i bratom Draženom, u tuzi saopštavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata - Siniše Mihajlovića. Jedan izvanredan profesionalac, dostupan i dobar prema svima" - navodi se u saopštenju porodice i dodaje:

"Hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo se lekarima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama, sa ljubavlju i poštovanjem, posebno dr Frančeska Bonifazi, dr Antonio Kurti, prof. Alesndro Rambaldi i dr Luka Marčeti. Siniša će uvek ostati sa nama. Živimo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio", istaknuto je u saopštenju koju su preneli italijanski mediji.

Podsetimo, slavni fudbaler se od 2019. godine borio sa leukemijom, koju je u dva navrata uspeo da pobedi. Međutim, bolest se vratila, a nakon što se Mihajlovićevo stanje pogoršalo u poslednjih nekoliko nedelja, danas je preminuo u Italiji.

Komentari (0)

Sport