Fudbal

Unai Emeri: Razgovaraću sa Martinezom o njegovom ponašanju tokom slavlja

Komentari

Autor: Euronews

24/12/2022

-

13:14

Unai Emeri: Razgovaraću sa Martinezom o njegovom ponašanju tokom slavlja
Unai Emeri: Razgovaraću sa Martinezom o njegovom ponašanju tokom slavlja - Copyright Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

veličina teksta

Aa Aa

Trener Aston Vile, Unai Emeri, nije zadovoljan ponašanjem, odnosno proslavama svog golmana, Emilijana Martineza na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Popularni "Dibu" je bio junak Argentine tokom čitavog Mundijala, a pogotovo u finalu protiv Francuske gde je zaista branio neverovatno i tokom igre, ali i tokom penal serije.

"Gaučosi" su došli do svoje treće svetske titule, što su svi igrači, pa i Martinez doživeli veoma emotivno, ali čini se da je golman malo preterivao:

"Kada su prisutne tako jake emocije, ponekad je teško kontrolisati ih. Razgovaraću sa njim sledeće nedelje u vezi proslava i radovanja, ali poštujem to što je trenutno sa nacionalnim timom. Kada bude ovde sa nama biće naša odgovornost i onda ćemo razgovarati o tome", rekao je Emeri.

 

 

Da podsetimo, Emilijano je nakon pobede nad Francuskom (3:3, penalima 4:2) na veoma neprimeren način proslavio to što je izabran za golmana turnira, a potom je u nekoliko navrata u svlačionici, ali i u Argentini zbijao šale na račun Kilijana Mbapea, koji je pritom postigao het-trik na tom meču.

"On se vraća sledeće nedelje. Mi smo svi veoma ponosni na njega. Osvojio je Mundijal sa svojom reprezentacijom i to je fantastično. Sada hoću da se odmara, jer nakon bure emocije i mnogo teškog rada, mora da uzme par dana za odmor pa će se vratiti sa nama na posao", zaklučio je španski trener.

Aston vila u 17. kolu engleske Premijer lige na svom terenu dočekuje Liverpul (ponedeljak 18.30, TV Arena 1 premium).

Komentari (0)

Sport