Fudbal

Nemanja Jovšić napustio Partizan, ide kod Aleksandra Stanojevića u Konju: Novi trener golmana crno-belih Đorđe Pantić

Komentari

Autor: Euronews

17/01/2023

-

12:19

Nemanja Jovšić napustio Partizan, ide kod Aleksandra Stanojevića u Konju: Novi trener golmana crno-belih Đorđe Pantić
Nemanja Jovšić napustio Partizan, ide kod Aleksandra Stanojevića u Konju: Novi trener golmana crno-belih Đorđe Pantić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Posle sedam godina rada sa prvim timom Partizana i devet godina u klubu kao trener golmana, Nemanja Jovšić danas napušta Partizan i nastavlja dalju karijeru u turskom klubu FK Konjaspor.

Pomenutu ekipu je u toku jučerašnjeg dana preuzeo nekadašnji trener crno-belih Aleksandra Stanojević njih dvojica su sarađivala i u Humskoj, pa je odlični trener odlučio da ga angažuje i u npvom klubu.

"Neka priča koja je dogovorena poslednjih nekoliko dana. Čast mi je što ću ponovo raditi sa Aleksandrom Stanojevićem i zaista smatram da je to pravi iskorak u mojoj karijeri i da je vreme da se oprobam u inostranstvu. S druge strane, bilo je zadovoljstvo raditi u Partizanu za koji me vežu jake emocije. Zahvalan sam i treneru Gordanu Petriću koji mi je dao dozvolu da odem u Konju", rekao je Jovšić.

Umesto Nemanje Jovšića o golmanima crno-belih će od sada brinuti Đorđe Pantić koji je se nedavno vratio iz Saudijske Arabije, gde je u klubu Al Fajha radio sa Vukom Rašovićem, Ljubišom Rankovićem i Vladimirom Stojkovićem.

"Dolazi Đole Pantić, golmani su upoznati sa njegovim radom, ja mu želim mnogo sreće na mom mestu i da Partizan prima što manje golova", poručio je Jovšić.

Komentari (0)

Sport