Fudbal

Crvena zvezda bolja od Kopera na pripremama u Antaliji

Komentari

Autor: Euronews

21/01/2023

-

16:46

Crvena zvezda bolja od Kopera na pripremama u Antaliji
Crvena zvezda - Copyright Facebook/Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su pobedu i u trećem kontrolnom meču na pripremama u Antaliji. 

Izabranici Miloša Milojevića savladali su slovenački  Koper rezultatom 1:0 (1:0), a strelac je bio Lazar Nikolić, pojačanje Zvezde ove zime iz Javora.

Crveno-beli su ozbiljno zapretili u 13. minutu, Irakli Azarov je centrirao sa desne strane, fudbaler Kopera glavom je izbio loptu do Nikolića, usledio je volej udarac zvezdinog novajlije i protivnički golman bio je nemoćan.

Pogotku je prethodila velika šansa za Zvezdu, Katai je asistirao, Bukari šutirao, a golman Golubović dobro intervenisao. Malo kasnije u prilici je bio i Stefan Mitrović, šutirao je iskosa, golman Kopera ponovo odbranio. Golubovič je potom pogrešio pred svojim golom, ali Katai i Bukari to nisu kaznili.

U 25. minutu Katai je centrirao, Ivanić spustio loptu na peterac odakle je glavom pokušao Bukari, ali je stativa spasila Kopar.

Bukari je u 58. minutu pokrenuo kontru crveno-belih, potom uposlio Mustafu, ali je njegov pokušaj završio pored stative.

Crvena Zvezda je počela u sastavu: Borjan, L. Nikolić, Eraković, Milunović, Azarov, Mijailović, Kanga, Ivanić, Bukari, Mitrović, Katai. Igrali su još: Vasiljević, Gobeljić, Leković, Pankov,  Krstičić,  V. Nikolić, Prutsev, Srnić, Kangva, Mustafa.

Komentari (0)

Sport