Fudbal

Novi remi Partizna, bez golova protiv Austrije Beč

Komentari

Autor: Euronews

23/01/2023

-

17:28 >> 17:34

Novi remi Partizna, bez golova protiv Austrije Beč
Novi remi Partizna, bez golova protiv Austrije Beč - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana su nakon remija sa TSC-om 1:1, danas odigrali meč bez golova sa bečkom Austrijom, što je bio četvrta nerešena utakmica Partizana na pripremama u Beleku.

Tačno je da su crno-beli bili bliže pobedi od protivnika, ali ne možemo reći da je nerešen rezultat potpuno nezaslužen. Ipak, treba napomenuti da je Partizanu u prvom poluvremenu poništen gol, koji je trebalo da bude priznat.

Aleksandar Lutovac je u 18. minutu zatresao mrežu rivala, ali su arbitri procenili da je u pitanju bila nedozvoljena pozicija. Bibars Natho je poslao sjajnu loptu ka Lutovcu koji je glavom lobovao golmana, ali kao što smo već pomenuli, ostalo je 0:0.

U drugom poluvremenu je Partizan imao dve dobre šanse preko Rikarda Gomeša, ali je golman Austrije bio na visini zadatka i nije dozvolio da ga iskusni napadač savlada.

Tokom čitavog meča se igrali veoma agresivno i bez rezervisanosti, što je bilo uočljivo naročito u završnih desetak minuta. Na sreću, svi su prošli bez povreda.

Poslednje kontrolne mečeve pred nastavak prvenstva Partizan će igrati 27. januara protiv danskog Horsensa i moskovskog CSKA.

Sastavi:

PARTIZAN: Popović – Filipović, Ilić, Marković, Šehović – Traore (od 46. Stjepanović), Natho (od 72. Subotić) – Lutovac (od 71. Jevremović), Baždar, Jović – Rikardo.

AUSTRIJA: Kos – Handl, Martins, Baltaksa – Tajgl, Brauneder, Fišer, Lajdner – Gruber, Dovedan, Keles.

Komentari (0)

Sport