Fudbal

Dragović pred transferom u Sampdoriju, vratio se u Beograd i putuje u Italiju

Komentari

Autor: Euronews

25/01/2023

-

12:36 >> 12:40

Dragović pred transferom u Sampdoriju, vratio se u Beograd i putuje u Italiju
Dragović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Aleksandar Dragović je pred transferom u Sampdoriju. Kako prenosi "Mozzart sport", austrijski defanzivac je stigao u Beograd gde čeka let za Đenovu a tamo trener Dejan Stanković.

Iako su šanse Đenovljana da se spasu ispadanja sve manje, jer se nižu porazi iz nedelje u nedelju, Dragović je insistirao da ode kod Stankovića, prvo na pozajmicu do kraja sezone, a ako se obezbedi opstanak u Seriji A i za trasnfer od milion evra. Prema pisanju italijanskog "Il sekola", Đenovljani će za pozajmicu platiti Zvezdi navodno 300.000 evra.

Poslednjih dana je Leće nudio više od Sampa za Dragovića, ali veza iskusnog defanzivca i bivšeg trenera Zvezde su toliko jake da tu ni Zvezda, ni ugovor koji ima do 2024. godine sa srpskim šampionom nisu mogle ništa.

Zvezdina uprava, a sastavljena je od bivših igrača, zna dobro da nikome ne treba stajati na putu ako ne želi da ostane, tako da će trener Miloš Milojević ostati trenutno na četvorici štopera Nemanji Milunoviću, Strahinji Erakoviću, Radovanu Pankovu i mladom Lekoviću. Uroš Spajić će se vratiti na teren tek u aprilu.

Dragović je za Zvezdu odigrao 79 mečeva, uz četiri gola. Možda će i više ako Samp ispadne, jer bi se onda u junu vratio na "Marakanu".

Komentari (0)

Sport