Fudbal

Zvezda besplatno otvara kapije za meč sa Vojvodinom koji se igra i u čast Siniše Mihajlovića

Komentari

Autor: Euronews

30/01/2023

-

13:17

Zvezda besplatno otvara kapije za meč sa Vojvodinom koji se igra i u čast Siniše Mihajlovića
Zvezda besplatno otvara kapije za meč sa Vojvodinom koji se igra i u čast Siniše Mihajlovića - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda u subotu od 16.00 časova dočekuje Vojvodinu u derbiju 20. kola Mozzart bet Superlige, a uprava je odlučila da ulaz bude besplatan jer je meč planiran kao omaž nedavno preminulom Siniši Mihajloviću, asu crveno-belih iz Beogarad i iz Novog Sada.

"Siniša Mihajlović ne ide bez Crvene zvezde, a ni Crvena zvezda bez najboljeg izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala. Zato će utakmica protiv Vojvodine imati poseban značaj, gde će pune tribine stadiona pozdraviti legendu Crvene zvezde i čoveka koji je u amanet ostavio nešto što nikada neće biti zaboravljeno", stoji u objavi Crvene zvezde.

FK Crvena zvezda

 

 

Siniša Mihajlović je za kratko vreme, u po dve godine obeležavao najveće uspehe i Vojvodine, sa kojom je bio šampion i Crvene zvezde sa kojom se popeo na krov Evrope i sveta. Bio je idol mnogih generacija, postao je legenda "koja nikad ne umire". 

Borio se dve godine sa kancerom, ali je defitivno izgubio bitku 16. decembra prošle godine. Meč u subotu na "Marakani" biće omaž njegovoj impozantnoj fudbalskoj i trenerskoj karijeri, ali više njegovog ljudskoj veličini i svemu onome što je dao za srpski fudbal. I kao igrač i kao selektor i kao protagonista najviših sportskih i ljudskih vrednosti.

Komentari (0)

Sport