Fudbal

Saša Lukić zvanično u Fulamu, ugovor potpisan do juna 2027. godine

Komentari

Autor: Tanjug

31/01/2023

-

21:30

Saša Lukić zvanično u Fulamu, ugovor potpisan do juna 2027. godine
Saša Lukić zvanično u Fulamu, ugovor potpisan do juna 2027. godine - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Dosadašnji fudbaler Torina i srpski reprezentativac Saša Lukić (26) potpisao je ugovor sa Fulamom do 30. juna 2027. godine, saopštio je večeras londonski klub.

U saopštenju Fulama se navodi će londonski klub imati mogućnost da produži saradnju sa srpskim fudbalerom na još jednu godinu.

"Jako sam srećan što sam potpisao i što sam sada deo ekipe Fulama. Jedva čekam da počnem i sastanem se sa trenerom, igračima i stručnim štabom. Veselim se što ću trenirati sa njima kada dođem u Englesku", rekao je Lukić, prenosi zvanični sajt londonskog kluba.

On je istakao da Fulam ima sjajnu istoriju.

"Video sam kako Fulam igra ove sezone. Dosta sjajnih fudbalera je igralo za klub u njegovoj istoriji. Trenutno imaju dosta sjajnih igrača, kao što je moj sunarodnik Aleksandar Mitrović", istakao je novi fudbaler Fulama.

Lukić je karijeru počeo u Partizanu, a onda je 2016. godine prešao u Torino. On je bio na pozajmici u Levanteu u sezoni 2017/18. Za Torino je odigrao 162 utakmice i postigao je 14 golova.

Za reprezentaciju Srbije debitovao je u septembru 2018. godine, a za naš nacionalni tim nastupio je na 35 mečeva i dva puta se upisao u strelce. Igrao je za Srbiju na nedavnom Mundijalu u Kataru.

Komentari (0)

Sport