Fudbal

Ziješu propao transfer u PSŽ jer je Čelsi tri puta slao pogrešnu dokumentaciju

Komentari

Autor: Tanjug

01/02/2023

-

09:35

Ziješu propao transfer u PSŽ jer je Čelsi tri puta slao pogrešnu dokumentaciju
Ziješu propao transfer u PSŽ jer je Čelsi tri puta slao pogrešnu dokumentaciju - Copyright Tanjug

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Čelsija i reprezentativac Maroka Hakim Ziješ najveći je gubtinik zimskog prelaznog roka jer nije ostvario transfer u Pari Sen Žermen, pošto su čelnici londonskog kluba poslali pogrešnu dokumentaciju u Pariz, tvrde francuski mediji.

Ziješ je uz dozvolu Čelsija boravio u Parizu, prošao je lekarske preglede, ugovor do juna 2025. godine je bio na stolu i čekala se samo dokumentacija iz Lodnona. Umesto sigurno obavljenog posla, sve je propalo zbog grešaka Čelsija, jer nisu dostavili adekvatnu dokumentaciju do isteka prelaznog roka.

 

 

"Sve je propalo zbog Čelsija. Rukovodstvo Čelsija je tri puta u Pariz slalo pogrešnu dokumentaciju. Čelsi je konačno oko ponoći poslao potrebnu dokumentaciju u Udruženje francuskih prvoligaša, koje je potom sve papire prosledilo Pari Sen Žermenu. Međutim, prelazni rok je već bio završen, kada je sva neophodna dokumentacija noćas stigla u PSŽ", navode francuski mediji i dodaju da rukovodstvo PSŽ-a sprema žalbu.

Videćemo hoće li Francuska liga i FIFA prihvatiti žalbu PSŽ, ali ako se budu držali striktno propisa ostaće Marokanac na "Stamford Bridžu".

Komentari (0)

Sport