Fudbal

Nemanja Vidić podneo kandidaturu za mesto predsednika FSS: Želi da donese promene u srpski fudbal

Komentari

Autor: Tanjug

11/02/2023

-

12:23

Nemanja Vidić podneo kandidaturu za mesto predsednika FSS: Želi da donese promene u srpski fudbal
Nemanja Vidić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić podneo je zvaničnu kandidaturu za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

On je pre nekoliko dana ušao u Skupštinu nacionalne kuće fudbala kao delegat Jedinstva sa Uba i tako stekao pravo da bude kandidovan.

Fudbalski savez Srbije će novog predsednika dobiti na izbornoj Skupštini zakazanoj za 14. mart u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, Crvee zvezde i slavnog Mančester junajteda je svoju odluku saopštio otvororenim pismom za javnost u kojem se navodi::

"Poštovani predstavnici medija, želim da ovom prilikom obavestim srpsku javnost, pre svega fudbalsku, da sam nakon saznanja da su raspisani izbori za predsednika FSS doneo odluku da želim da se na istima i kandidujem, s obzirom da sam ispunio uslov da budem član Skupštine i imam podršku pet delegata, koji nadam se neće podleći pritisku sa kojim se susreću. Svojim istupom želim da sprečim bilo kakve dalje priče i jasno izložim svoje planove", stoji u Vidićevom pismu.

Nemanja je još naglasio da ima viziju kako fudbal u Srbiji treba da izgleda i da će se potrudit da sve što je zamislio sprovede u delo.

"Kandidaturom ću omogućiti fudbalskim poslanicima da se o njoj izjasne.Verujem u ispravnost svojih ciljeva a oni su jasni, isključivo patriotski. Želim da ujedinjujem a ne da razjedinjujem. Verujem, jer mislim da mojoj Srbiji mogu da ponudim vrednosti koje su me krasile kao fudbalera. Verujem i znam da u fudbalskoj Srbiji ima sličnih ljudi i da zajedno možemo ponuditi rešenja .Nadam se da ću uspeti", istaknuto je u Vidićevom pismu.

Komentari (0)

Sport