Fudbal

Anćeloti traži novog napadača: Benzema više nije mladić

Komentari

Autor: Tanjug

14/02/2023

-

16:23

Anćeloti traži novog napadača: Benzema više nije mladić
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti (63) izjavio je danas da je madridskom klubu neophodan kvalitetan napadač, koji bi trebalo da bude zamena Francuzu Karimu Benzemi, prenose španski mediji.

"Moramo da razmišljamo o novom napadaču. Karim više nije mladić, ali će biti sa nama i naredne sezone. Imamo puno posla - Ligu šampiona i špansko prvenstvo. Ne znam da li će Benzema da produži ugovor, ali znam da legende Reala moraju da ostanu u klubu", rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare uoči sutrašnjeg meča sa Elčeom.

On je odgovorio i na pitanje da li će preuzeti reprezentaciju Brazila.

"Šalim se sa prijateljima iz Reala da ću da preuzmem Brazil. Realnost je da sam ugovorom vezan za Real do juna 2024. godine", zaključio je Anćeloti.

Real je nedavno osvojio Svetsko klupsko prvenstvo, pošto je u finalu pobedio Al Hilal 5:3. Madridski klub se sada okreće obavezama u španskom prvenstvu i Ligi šampiona. Real će sutra (21, Arena sport 1) dočekati Elče u 21. kolu španske La Lige, a madridski klub se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 11 bodova manje od Barselone.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Sport