Fudbal

Pjoli nakon pobede nad Totenhemom: Zadovoljan sam, ali moglo je biti i ubedljivije

Komentari

Autor: Euronews

15/02/2023

-

17:36

Pjoli nakon pobede nad Totenhemom: Zadovoljan sam, ali moglo je biti i ubedljivije
Pjoli nakon pobede nad Totenhemom: Zadovoljan sam, ali moglo je biti i ubedljivije - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Milana su u utorak na "San Siru" savladali Totenhem 1:0 (1:0) u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Pobedonosni pogodak za domaćina bio je delo Brahima Dijaza u sedmom minutu.

Trener rosonera, Stefano Pjoli, bio je zadovoljan pobedom, ali je ipak istakao da je njegov tim morao da iskoristi još šansi i trijumfuje ubedljivije:

"Trebalo je da postignemo još dva gola. Utakmica je bila borbena, u nekim momentima su nas pritiskali, ali smo se odlično branili u tim periodima. Ovo je samo prvi korak, drugi će da bude još teži", rekao je Pjoli.

 

 

Ne treba zameriti fudbalerima Milana, jer uprkos tome što su možda i mogli da postignu još koji gol, nisu želeli da dopuste da neki trenutak nepažnje Totenhem iskoristi i naruši im pobedu: 

"Bila je to teška utakmica, borbena, kao što smo očekivali. Dobro smo igrali i znamo koliko će revanš da bude težak. Odigrali smo utakmicu kakvu smo morali da odigramo - koncentrisano, odlučno i timski. Zadovoljan sam. Trener je uvek srećan kada vidi da se posao obavljen tokom nedelje na treninzima materijalizuje na terenu", istakao je Pjoli.

Aktuelnog šampiona Italije sada očekuju tri meča u domaćem prvenstvu protiv Monce, Atalante i Fiorentine, a revanš sa Spursima zakazan je za osmi mart na "Totenhem stadionu".

Komentari (0)

Sport