Fudbal

"Istok" i "Vojvodina" jednoglasno podžali kandidaturu Dragana Džajića za predsednika FSS

Komentari

Autor: Euronews

21/02/2023

-

14:32

"Istok" i "Vojvodina" jednoglasno podžali kandidaturu Dragana Džajića za predsednika FSS
Dragan Džajić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Dragan Džajić je juče kandidovan od strane FS regiona Zapadne Srbije za novog predsendika FS Srbije na Izbornoj Skupštini 14. marta, a danas je počasnom predsendiku Crvene zvezde i legendi našeg fudbala stigla jednoglasna podrška i "Istoka" i "Vojvodine".

"Fudbalski savez Regiona istočne Srbije zvanično podnosi kandidaturu Dragana Džajića za predsednika FS Srbije, u mandatnom periodu 2022 – 2026. godine, za Skupštinu Fudbalskog saveza Srbije, koja će biti održana 14. marta 2023. godine. Predložemni kandidat u sevemu ispunjava uslove predviđene Statutom FS Srbije", stoji u odluci FS regiona Istočna Srbija.

FS Srbije je odluku potkrepio i potpisima podrške Džajiću od strane 12 delegata Izborne skupštine, na čelu sa predsednikom regiona Zoranom Ignjatovićem.

FS "Vojvodine" je imala sednicu odbora za Hitna pitanja sa istim epilogom - aposlutna podrška Draganu Džajiću.

"Odbor za hitna pitanja FS Vojvodine na proširnoj sednici koja je održana elektronskim putem koji su uz članove Odbora za hitna pitanja FSV učestvovali i članovi Izvršnog odbora FSV i delegati u Skupštini FSS, data je jedinstvena podrška kandidaturi Dragana Džajića za predsednika FSS za mandat u periodu 2022-2026. godine", naveli su iz FS Vojvodine.

Fudbalski savez Srbije dobiće predsednika 14. marta na Izbornoj Skupštini koja će u Staroj Pazovi početi u 14 časova.

Komentari (0)

Sport