Fudbal

Čelsi kreće u rekonstrukciju tima: Obamejang, Ziješ i Galager stavljeni na transfer listu?

Komentari

Autor: Tanjug

05/03/2023

-

13:14

Čelsi kreće u rekonstrukciju tima: Obamejang, Ziješ i Galager stavljeni na transfer listu?
Čelsi kreće u rekonstrukciju tima: Obamejang, Ziješ i Galager stavljeni na transfer listu? - Copyright tanjug / AP Photo/Martin Meissner, Pool)

veličina teksta

Aa Aa

Vlasnik Čelsija Tod Boli odlučio je da na transfer listu stavi Pjera-Emerika Obamejanga, Hakima Ziješa i Konora Galagera, prenosi britanski "Telegraf".

Britanski mediji podsećaju da je Čelsi u poslednja dva prelazna roka potrošio čak 611 miliona evra na pojačanja, ali londonski klub nije ostvario očekivane rezultate. 

"Tod Boli želi prvo da proda one fudbalere kojima je ostala godina ili dve ugovora sa Čelsijem. Pored Obamejanga, Ziješa i Galagera, Čelsi bi mogli da napuste i Kristijan Pulišić i Mejson Maunt, koji bi trebalo da karijeru nastavi u Liverpulu. Neizvesno je i da li će Kai Haverc, Kepa Arizabalaga i N'Golo Kante. Neki od ovih igrača su višak u timu, ali Čelsi želi na kraju sezone da dobro zaradi prodajom fudbalera", zaključuje se u tekstu "Telegrafa".

Čelsi se nalazi tek na desetom mestu na tabeli Premijer lige, a londonski klub je u prvom meču osmine finala Lige šampiona poražen od Borusije iz Dortmunda 1:0.

Komentari (0)

Sport