Fudbal

Pitanje dana kada će Totenhem smeniti Kontea, Rajan Mejson završava sezonu?

Komentari

Autor: Euronews

21/03/2023

-

08:38

Pitanje dana kada će Totenhem smeniti Kontea, Rajan Mejson završava sezonu?
Antonio Konte - Copyright AP Photo/Alastair Grant

veličina teksta

Aa Aa

Antonio Konte je po svemu sudeći na izlaznim vratima u Totenhemu već na ovoj reprezentativnoj pauzi! Naime, uprava kluba, navijači, ali i jedan broj igrača ostao je uvređen posle kritika koje posle remija sa Sautemptonom izneo italijanski trener. Nije štedeo nikoga, pa engleski mediji, pre svih Gardijen, Telegraf donose od sinoć vesti da je Konte "bivši". Samo je pitanje dana.

Trpeo je bivši trener Juventusa, Intera, Čelsija i selekcije Italije veliki pritisak poslednja dva meseca. Smenjivali su ga svi, pominjali su se brojni naslednici (Maurisio Poketino, Luis Enrike, Tomas Tuhel), a na ruku mu nisu išli ni rezultati "pevaca". Eliminacija od Milana u osmini finala Lige šampiona je dopunila čašu žuči, a poslednji remi sa "svecima" je i prelio.

 

 

Temperamentni Konte nije progutao knedlu već je osuo paljbu po svima i svemu, predsednik Danijel Levi ne voli takav način komunikacije te je rešen da stavi tačku i pre kraja sezone. Pominje se da će Rajan Mejson preuzeti tim do kraja sezone iako se i tu mora staviti znak pitanja, s obzirom da je Totenhem još uvek četvrti i u zoni Lige šampiona, a Poketino, Luis Enrike i Tuhel bez posla.

Teški dani za Totenhem i Antonija Kontea, koga čini se raširenih ruku čekaju u Juventusu i Interu...

Komentari (0)

Sport