Fudbal

Bajern Minhen otpustio Julijana Nagelsmana, Tomas Tuhel na "pol" poziciji

Komentari

Autor: Euronews

23/03/2023

-

22:50

Bajern Minhen otpustio Julijana Nagelsmana, Tomas Tuhel na "pol" poziciji
Julijan Nagelsman - Copyright AP Photo/Matthias Sćrader, Pool

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Bajern iz Minhena otpustio je dosadašnjeg trenera Julijana Nagelsmana, a kao razlog se navode loši rezultati ekipe u poslendje vreme, prenos esvetski meidji.

Iako je Bajern upao u rezultatsku krizu u poslednje vreme, zaista ne viđamo često da neki klub otpusti trenera pred samu završnicu sezone.

Ekipu iz Minhena očekuje borba na tri fronta, najpre četvrtfinale Kupa Nemačke protiv Frajburga, potom takođe četvrtina finala Lige šampiona protiv Mančester sitija, dvomeč za koji mnogi kažu da je finale pre finala, ali pred Bavarcima je i trka za titulu u Bundesligi, budući da je Borusija Dortmund trenutno prva na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na sastav sa juga Nemačke.

 

 

Kao naslednik Nagelsmana pominje se Tomas Tuhel, nekadašnji trener upravo Borusije, ali i bivši stručnjak Pari Sen Žermena i Čelsija, sa kojim je uspeo da osvoji Ligu šampiona.

Nemački trener bez posla je od septembra prošle godine, kada je dobio otkaz u Čelsiju usled nešto lošijeg starta sezone.

Informaciju da je Nagelsman otpušten preneo je nemački "Bild", a istu je ubrzo potvrdio i uvek dobro obavešteni, Fabricio Romano. 

Komentari (0)

Sport