Fudbal

Stevanović zvanično u Herenvenu: Đuričić mu poželeo sreću

Komentari

Autor: Euronews

09/07/2021

-

20:43

Stevanović zvanično u Herenvenu: Đuričić mu poželeo sreću
Stevanović zvanično u Herenvenu: Đuričić mu poželeo sreću - Copyright Instagram/SC Heerenveen

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Mančester sitija, Filip Stevanović, će naredne dve sezone igrati na pozajmici u Herenvenu, potvrdio je holandski klub.

Naime, iz Italije su prvobitno pristigle glasine o tome kako će srpski fudbaler otići na pozajmicu u Đenovu, međutim, Herenven je dobio bitku sa konkurencijom i zvanično predstavio bivšeg igrača Partizana.

Herenven je ovim potezom nastavio tradiciju dovođenja perspektivnih krilnih igrača Partizana, kao što je bilo sa Nemanjom Mihajlovićem i Miralemom Sulejmanijem. Fudbaler Sasuola, Filip Đuričić, takođe je bio član holandskog kluba, pa je video porukom poželeo sreću mlađem kolegi:

''Ćao, brate. Čuo sam da si prešao u Herenven i mnogo mi je drago zbog toga jer si veoma talentovan i Herenven je najbolje mesto za tebe trenutno. Želim ti sreću i nadam se da će ti biti zabavno kao mene. Sve najbolje i da postigneš što više golova'', poručio je Đuričić.

Devetnaestogodišnji reprezentativac mlade selekcije Srbije je u Mančester došao iz redova crno-belih i plaćen je šest i po miliona uz bonuse u iznosu od dva miliona, potom pozajmljen crno-belima do kraja sezone i ovog leta je zvanično postao član ekipe Pepa Gvardiole.

Komentari (0)

Sport