Fudbal

Banjak se oprostio od Partizana: Ovde se završava naša lepa priča

Komentari

Autor: Euronews

09/07/2021

-

21:35

Banjak se oprostio od Partizana: Ovde se završava naša lepa priča
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Kamerunski fudbaler Maki Banjak, napustio je Partizan, pa se povodom toga oglasio i oprostio od kluba.

Iako je polusezonu presedeo na klupi i bio u lošim odnosima sa trenerom, Aleksandrom Stanojevićem, Banjak se od crno-belih oprostio lepim rečima:

“Partizane, ovde se završava naša lepa priča. Bila je to neverovatna ljudska i profesionalna avantura, u pobedi, kao i u porazu, doživeo sam trenutke pune emocija. Klubu, igračima i celom timu, hvala na poverenju, dobrodošlici i gostoprimstvu, tamo sam se osećao kao kod kuće. Takođe bih želeo da se zahvalim Grobarima na ljubavi i naklonosti, bila bi mi čast živeti više vremena sa vama na stadionima, ali okolnosti to nisu dozvoljavale, ali uprkos svemu i bez predaha i dalje ste prisutni. Veliko hvala svakom od vas, zauvek ću čuvati lepe uspomene na svoj boravak u Beogradu. Naravno dajem svu slavu Bogu bez koga ništa od ovoga ne bi bilo moguće”, napisao je Maki Banjak.

Kamerunski štoper je nedavno potpisao za kazahstanski Kajrat, što bi moglo ponovo da ga dovede u Beograd, jer bi, ukoliko pobedi Makabi, Kajrat bio protivnik Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Komentari (0)

Sport