Fudbal

Milojević pred Mladost GAT: Niko nije motivisaniji od nas na Marakani

Komentari

Autor: Euronews

31/03/2023

-

16:00

Milojević pred Mladost GAT: Niko nije motivisaniji od nas na Marakani
Milojević pred Mladost GAT: Niko nije motivisaniji od nas na Marakani - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zveda u subotu od 18.00 (TV Arena 1 Premium) dočekuju Mladost GAT na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 28. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Aktuelni šampion i lider na tabeli nakon 27 odigranih kola ima 18 bodova više od drugoplasiranog TSC-a i 19 u odnosu na Partizan, te će u nastavku sezoni imati priliku da igra "opuštenije", da šansu igračima koji su imali manji minutažu i isproba neke nove sisteme.

Šef stručnog štaba crveno-belih, Miloš Milojević, je pred utakmicu sa novosadskim timom naglasio da će pristup njegovih igrača igrati veliku ulogu kada se radi o ishodu meča:

"Pristup i priprema utakmice, sve je prošlo kako treba. Igrači su fokusirani, to nam daje pozitivnu energiju. Sutra je novi dan, ako bude pristup isti kao i tokom ove pauze, što se tiče treninga, mislim da neće biti problema. Smatram da smo kvalitetniji protivik i bolja ekipa. Naravno da je ekipa koja je na dnu uvek rasterećenija, trebaju im bodovi i motivisani su, zato što se bore za opstanak. Međutim ne mogu da shvatim da neko može biti motivisaniji od nas na Marakani, da pred svojom publikom zabeležimo još jednu pobedu i nova tri boda", rekao je Milojević, pa prokomentarisao protivnički tim:

"Imaju kvalitetne igrače sa internacionalnim iskustvom, Vujadinovića, uz to i jednog igrača sa kojim sam sarađivao Romen Gala, koji je nezgodan, dao je gol i večitom rivalu. Pored njih tu su još i Kristijan, Maksimović, sve su to dobri superligaški igrači. Ne treba nikako zaboraviti ni trenera Lalatovića, koji je iskusan u ovom karavanu, vodio je dosta klubova sa jako puno uspeha, svakako da imaju adute".

Milojević još uvek na raspolaganju neće imati Nemanju Milunovića i Uroša Spajića, ali ga ipak raduje činjenica da su sve bliži povratku na teren:

"Mnogo je teško prognozirati, raduje me što oporavak i jednog i drugog igrača ide u dobrom smeru. Rekao bih da je Spajić trenutno za nijansu bliži, što se tiče toga da je u nekom modifikovanom trenažnom procesu sa nama. Sa druge strane njegova povreda je duža, traži veći period adaptacije. Milunović još ne trenira sa ekipom, ali je povreda prostije prirode, nego cela povreda Spajića", istakao je Zvezdin trener.

Za kraj, rekao je da bi idealan scenario bio da se titula overi u derbiju:

"To bi bio idelan scenario, da se overi u derbiju. Međutim ne gledamo na taj način. Očekuje nas utakmica protiv Mladosti GAT, želimo da odigramo dobro i da iz te dobre igre probamo da dođemo do dobrog rezultata", podvukao je Milojević.

Komentari (0)

Sport