Fudbal

Sve je poznato, u polufinalu Lige šampiona Mančester siti na Real, Inter protiv Milana

Komentari

Autor: Euronews

19/04/2023

-

22:57

Sve je poznato, u polufinalu Lige šampiona Mančester siti na Real, Inter protiv Milana
Sve je poznato, u polufinalu Lige šampiona Mančester siti na Real, Inter protiv Milana - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Mančester sitija i Intera potvrdili su prednost iz prvog mečeva, te obezbdili plasman u polufinale, dok su se od Lige šampiona večeras oprostili Bajern i Benfika.

Sada će se u polufinalu 9. i 16. maja sastati Bajern i Real, odnosno Inter i Milan.

Uživo, četvrtfinale Lige šampiona

Kraj.

94. minut (Milano) GOOOL! Musa poravnao na 3:3. Musa poravnava na 3:3 ali bez uticaja na to ko će igrati polufinale.

83. minut (Minhen) GOOOL! Kimih precizan sa penala. Diskutabilan penal za Bajern koji je Kimih uspeo da realizuje, ali takođe samo je uspeo da ublaži poraz Bavaraca.

86. minut (Milano) GOOOL! Silva ublažuje poraz. Sjajan slobodnjak Benfike, ali Silva samo ublažava poraz svoje ekipe.

78. minut (Milano): GOOOL! Inter se ne zausavlja. I Korea je majstor fudbala!, Slično kao i Barela, samo sa suprotone strane pogađa metu!

66. minut: GOOOL! Lautaro sve rešava protiv Benfike. Sjajno je pratio akciju svog tima, a potom je Lautaro krunisao centaršut Dimarka

58. minut: GOOOL! Haland overava plasman Sitija u polufinale. Završena je priča Bajerna u Ligi šampiona.Alvarez je proigrao Halanda, koji je prevario Upamekana i rutiniski savladao Zomera

54. minut (Minhen): Siti u polufinalu bez Akea. Start Akea za žuti karton koji će ga udaljiti sa terena u prvom meču polufinala.

.POLUVREME: Drama u Minhenu. Bajern je mogao do gola u finišu prvog dela igre, ali je Koman umesto da doda, šutirao, a njegov udarac je bio izblokiran.Odmah nakon toga Kimih je startovao nad Gundoganom, a usledile su čarke.

36. minut (Minhen): Haland se obrukao! Kakva greša Upamekana. Francuz se uplašio lopte i rukom zaustavio udaac Gundogana, a sudija je bez dileme pokazao na belu tačku. Haland je preuzeo odgovornost, ali je loptu lansirao daleko iznad gola!

38. minut (Milano): GOOOL! Benfika poravnava protiv Intera. Benfika diolazi do gola. Orsens rutiniski glavom koristi centaršut Silve.

27. minut (Milano): Bez dešavanja. Svi pogledi usmereni su na dešavanja u Minhenu, a u Milanu Inter sve drži pod kontrolom.

17. minut: (Minhen) Nestvaran promašaj Sanea. Sjajna akcija Bajerna dovelo je do toga da Sane istrči sam pred Edersona ali se Nemac propisno obrukao.

14. minut (Milano): GOOOL! Barela pogodio za Inter. Kakav lažnjak Barele! Došla je lopta do njega u šesnaestecu, on je zalomio i onda sjajnim udarcem savladao nemoćnog Vlahodimosa.

9. minut (Minhen): Bajern preti. Kao što se i očeikvalo, Bajern radi sve ne bi li došao do brzog gola kojim bi se vratio u ovaj dvomeč, ali za sada bez puno opasnosti za Edersona.

1. minut: Počeli su revanši. Utakmice su startovale, očekuje nas uzbudljivo veče i potencijalno čudo u Minhenu, dok se u Milano očekuje da Inter privede posao kraju.

Bajern Minhen - Mančester siti 1:1

Prvi meč: 0:3
Stadion: "Alijanc arena"
Sudija: Klemon Turpan
Strelci: Haland u 57. minutu za Mančester siti, Kimih u 85. minutu iz penala za Bajern

Bajern: Zomer – Pavar (od 78. Stanišić), Upamekano, De Liht, Kanselo (od 63. Dejvis) – Kimih, Gorecka – Sane (od 63. Mane), Musijala (od 72. Miler), Koman – Šupo Moting (od 72. Tel).

Mančester siti: Ederson – Akandži, Dijas, Ake (od 66. Laport) – Stons, Rodri - B. Silva, De Brujne (od 88. Voker), Gundogan, Griliš - Haland (od 84. Alvarez).

Inter - Benfika 3:3

Prvi meč: 2:0
Stadion: "Đuzepe Meaca"
Sudija: Karlos del Sero Grande
Strelci: Barela u 14, Lautaro u 65. i Koreja u 78. minutu za Inter, Orsnes u 38, Silva u 86. i Musa u 93. minutu za Benfiku

Inter: Onana – Darmijan, Ačerbi, Bastoni (od 80. D'Ambrozio) – Damfris, Barela (od 76. Čalhanoglu), Brozović, Mhitarijan, Dimarko (od 81. Gosens) – Džeko (od 76. Korea), Martinez (od 76. Lukaku).

Benfika: Vlahodimos – Žilberto (od 46. Neres), Antonio Silva, Otamendi, Grimaldo – Čikinjo (od 80. Neves), Florentino – Žoao Mario (od 89. Šjelderup), Rafa Silva (od 80. Musa), Aursnes – Gonsalo Ramos (od 74. Guedes).

UEFA Liga šampiona, revanš mečevi četvrtfinala

Utorak

(0:2) Čelsi - Real Madrid 0:2 (0:0)
/Rodrigo 57, 80/

(0:1) Napoli - Milan 1:1 (0:1)
/Osimen 90+2 - Žiru 43/

Sreda

Bajern Minhen - Mančester Siti 1:1 (0:0)
/Kimih pen 83 - Haland 57/

Inter - Benfika 3:3 (1:1)
/Barela 14, Martinez 66, Korea 78 - Aursnes 38, Silva 86, Musa 90+5/

Polufinale

Real M. - Mančester s.
Milan - Inter

Mečevi se igraju 9. i 16. maja

Finale

Istanbul, 10. jun

Komentari (0)

Sport