Fudbal

Partizan slavio protiv Novog Pazara: Šehović i Rikardo pogađali za važna tri boda

Komentari

Autor: Euronews

08/05/2023

-

22:04

Partizan slavio protiv Novog Pazara: Šehović i Rikardo pogađali za važna tri boda
Partizan slavio protiv Novog Pazara: Šehović i Rikardo pogađali za važna tri boda - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Partizan je na svom terenu savladao Novi Pazar 2:0 (1:0) u četvrtom kolu plej-ofa Mozzart Bet Superlige, pa tako prišao TSC-u i Čukaričkom na četiri boda zaostatka.

Crno-beli su od samog starta bili bolji i opasniji rival, što su i naplatili pogocima Zlatana Šehovića u trećem i Rikarda Gomeša u 82. minutu.

Izabranici Igora Duljaja su odlično otvorili meč i poveli posle prve šanse. Danilo Pantić je iz levog ugla uputio centaršut, na koji je odlično reagovao levi bek, Zlatan Šehović i poslao loptu iza leđa Lazara Slavkovića.

Ređali su se napadi i šanse Partizana, a deluje da je najraspoloženiji za igru bio Kvinsi Menig. On je u 40. minutu imao najlepši potez na utakmici, kada je nakon sjajnog solo prodora snažno šutirao i zatresao prečku gostiju.

Dileme oko pitanja pobednika definitivno je otklonio Rikardo Gomeš u 82. minutu. Janko Jevremović je na vrlo lucidan način uposlio Fusenija Dijabatea, koji je potom odložio loptu do Rikarda, a on ju je samo prosledio u nebranjenu mrežu.

Do kraja sezone je ostalo još tri kola, Partizan trenutno ima 64 boda i u velikoj je borbi za neko od mesta koja vode u Evropu, dok je Novi Pazar šestoplasiran sa 50 bodova, bez šansi za međunarodnu scenu.

Mozzar Bet Sueplriga, 34. kolo plej-of

Ponedeljak

Radnički 1923 - TSC 1:4 (1:2)

/Milunović 26 - Đakovac 19p, Čalušić 42, Petrović 59, Ratkov 84/

Čukarički – Vojvodina 1:0 (1:0)
/Docić 29p/

Voždovac – Crvena zvezda 0:2 (0:1)
/Pešić 6. Mijatović 72/

Partizan – Novi Pazar 2:0 (1:0)

/Šehović 3, Gomeš 82/

Komentari (0)

Sport