Fudbal

Horhe Mesi: Leo nije ništa potpisao, odlučiće na kraju sezone

Komentari

Autor: Euronews

09/05/2023

-

18:43

Horhe Mesi: Leo nije ništa potpisao, odlučiće na kraju sezone
Horhe Mesi: Leo nije ništa potpisao, odlučiće na kraju sezone - Copyright Tanjug/AP Photo/Francois Mori

veličina teksta

Aa Aa

Poziva ima, ništa nije potpisano. Horhe Mesi, otac Lionela Mesija i njegov menadžer, tvrdi da njegov sin nije odlučio gde će nastaviti karijeru posle Pari sen Žermena.

"Apsolutno ništa nije dogovoreno ni sa jednim klubom. Ništa nije potpisano, niti je verbalno postignut nijedan dogovor. Sve informacije oko Lea su "fejk" vesti. Odlučićemo na kraju sezone gde će Leo nastaviti karijeru", zvanično je na duštvenim mrežama izjavio Horhe Mesi.

Nema dana da se o Mesiju ne objavi na desetine informacija. Čak je i "Frans pres" danas objavio informaciju iz neimenovanih izvora da je Leo postigao dogovor sa Al Hlalom za 300 miliona evra godišnje.

Ako pogledamo celu karijeru Lea Mesija lako je ustanoviti da otac Horhe ima značajnu ulogu u svim potezima koji su se povlačili i da su ugalvnom njegove zvanične izjave bile najbliže istini. U ovom času se zna da Argentinac neće produžavati ugovor u Pari sen Žermenu i da ga žele Barselona, Al Hilal i Inter Majami. 

Mesi i kada je odlazio iz Barselone čekao je upravu kluba do poslednjeg časa i tek kada je bilo izvesno da ne mogu da mu ispune finansijske zahteve objavio je da napušta "Kamp Nou".

Komentari (0)

Sport