Fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde večeras na meču sa Novim Pazarom slave titulu

Komentari

Autor: Tanjug

28/05/2023

-

10:00

Fudbaleri Crvene zvezde večeras na meču sa Novim Pazarom slave titulu
Fudbaleri Crvene zvezde večeras na meču sa Novim Pazarom slave titulu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda će večeras od 19.00 (TV Arena 1 Premium) na svom terenu dočekati Novi Pazar u okviru poslednjeg sedmog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije, kada će pred svojim navijačima proslaviti osvojenu titulu.

Crveno-beli su još ranije obezbedila novu, 34. titulu u domaćem prvenstvu s obzirom na to da su ubedljivo prvi na tabeli sa 96 bodova, dok je Novi Pazar šesti sa 50.

Ovo je šesta uzastopna titula beogradskog kluba u Superligi Srbije, a pre nekoliko dana Zvezda je osvojila i Kup Srbije trijumfom protiv Čukaričkog (2:1) i stigla do treće uzastopne "duple krune".

Crveno-beli su odlučili da ulaz na meč sa Novim Pazarom bude besplatan za sve navijače, koji su najavili spektakl za pamćenje: 

"Svi su fizički spremni za utakmicu. Nažalost ponovo imamo 20 mesta, plus dva golmana, a u rosteru 25 igrača, tako da će neko izostati, ali mislim da je do sada grupa bila korektna. Uvek su igrali najspremniji igrači i trudili smo se da svi zabeleže minute. Mislim da je proslava titule prilika da navijači pozdrave igrače, koji su izneli najveći teret. Naravno biće nekih promena u timu, ali neće se ticati isključivo bonus igrača", rekao je trener Crvene zvezde, Miloš Milojević.

MozzartBet Superliga Srbije, 37. kolo

Subota

Partizan - Voždovac 2:1 (2:0)

/Dijabate 25, Menig 35 - Teodorović 79/

Nedelja

Čukarički - Radnički 1923 17.00 (Arena sport 2)
TSC - Vojvodina 17.00 (Arena 1 Premium)
Crvena zvezda - Novi Pazar 19.00 (Arena 1 Premium)

Komentari (0)

Sport