Fudbal

Ništa od povratka u Partizan, Marko Nikolić se seli u Emirate: Danas postaje trener Al-Ahlija?

Komentari

Autor: Euronews

30/05/2023

-

15:34

Ništa od povratka u Partizan, Marko Nikolić se seli u Emirate: Danas postaje trener Al-Ahlija?
Ništa od povratka u Partizan, Marko Nikolić se seli u Emirate: Danas postaje trener Al-Ahlija? - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Iako su postojale spekulacije da će se Marko Nikolić vratiti na klupu Partizana, od takvog scenarija, prema svemu sudeći, neće biti ništa, pošto je bivši strateg crno-belih, odlučio da prihvati ponudu iz Ujedinjenih Arapaskih Emirata i potpiše jednogodišnji ugovor sa Šabab Al-Ahlijem, prenosi "Mocart sport".

Srpski trener je bez angažmana otkako je napustio moskovsku Lokomotivu pre dve godine. Od tada je javno isticao u nekoliko navrata da želi da se vrati fudbalu, kao i da čeka pravu ponudu. Pominjalo se i da će preuzeti Dinamo iz Moskve, gde je trebalo da nasledi Slavišu Jokanovića. Međutim, odugovlačenje ruskog kluba u završnoj fazi pregovora, uticalo je na konačnu odluku Nikolića, koji je, na kraju, posle dugo većanja, izabrao selidbu u toplije krajeve.

Nikolić će u Dubaiju naslediti bivšeg stratega Monaka Leonarda Žardima, koji je nakon osvajanja titule sa Al-Ahlijem, odlučio da potraži nove izazove van UAE. Očekuje se da će Nikolić i njegov novi klub ozvaničiti saradnju u toku dana

Komentari (0)

Sport