Fudbal

Instagram profil Intera eksplodirao posle dolaska Mesija: Klub iz Majamija preko noći dobio armiju pratilaca

Komentari

Autor: Euronews

08/06/2023

-

14:20

Instagram profil Intera eksplodirao posle dolaska Mesija: Klub iz Majamija preko noći dobio armiju pratilaca
Mesi - Copyright AP Photo/Nicolas Aguilera

veličina teksta

Aa Aa

Odluka Lionela Mesija da se ne vrati u Barselonu ili ne pohrli za stotinama miliona evra, nuđenih mu iz Saudijske Arabije nego prihvati ponudu Intera iz Majamija podigla je na noge navijače ovog američkog kluba, ali i ljubitelje fudbala u celim Sjedinjenim Američkim Državama.

Buduće nedelje i meseci pokazaće koliko će njegovi novi poslodavci profitirati od očekivanih sponzorskih ugovora i vrlo izvesno maksimalno pojačanih prihoda od prodaje ulaznica, ali ono što je već vidljivo jeste enorman porast Interovih pratilaca na društvenim mrežema.

Konkretno na Instagranu, gde je ekipu iz Majamija do potvrde dolaska legende Barselone pratilo milion ljudi, da bi transfer doskorašnjeg prvotimca Pari Sen Žermena preko noći dovukao još 3,8 miliona pratilaca.

Željnih svih mogućih informacija o jednom od najboljih igrača sveta svih vremena i najnagrađivanijih fudbalera ikada, koji je prema sopstvenom prizanju izabrao mirniji život, daleko od Evrope. Na razočarenje uprave i pristalica Barselone, u kojoj je  kapiten Argentine fudbalski odrastao i postigao najveće uspehe u klupskoj karijeri. 

Komentari (0)

Sport