Fudbal

Piksi okuplja reprezentativce Srbije: Prvo prijateljski meč u Beču protiv Jordana, pa gostovanje Bugarskoj

Komentari

Autor: Euronews

12/06/2023

-

09:45

Piksi okuplja reprezentativce Srbije: Prvo prijateljski meč u Beču protiv Jordana, pa gostovanje Bugarskoj
Piksi okuplja reprezentativce Srbije: Prvo prijateljski meč u Beču protiv Jordana, pa gostovanje Bugarskoj - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Seletor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković okupiće u Staroj Pazovi fudbalere na koje računa za predstojeće utakmice protiv Jordana u Beču i Bugarske u Razgradu.

Prvi susret u glavnom gradu Austrje igra se 16. juna i biće prijateljskog karaktera, dok je onaj drugi u Razgradu na programu 20. juna u okviru kvalifkacija za Evropsko prvenstvo na kojem reprezentacija naše zemlje nije učestvovala od 2000. godine.

Selektor Stojković je prošle nedelje objavio konačan spisak igrača na koje računa za ovo okupljanje nacionalnog tima, a na njemu nema Aleksandra Mitrovića i Luke Jovića.

Srbija je trenutno lider u grupi B kvaifkacija za Evrosko prvenstvo sa šest osvojenih bodova nakon pobeda protiv Litvanije u Beogradu i trijumfa protiv najbolje selekcije Crne Gore, a obe ove utakmice odigrane su u martu.

Evropko prvenstvo održaće se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula naredne godine, a titulu najboljeg tima na kontinentu brani selekcija Italije.

Komentari (0)

Sport